01 / 05 / 2024

Baumit zemin

Baumit zemin

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Baumit ile her türlü zemine yüksek standartlar!

Baumit, iç mekanda zeminlerde kullanılmak üzere geliştirilen ürünleri ile değişmez kalitesini ortaya koyuyor. Her zemin için doğru ürünü sunan Baumit, geliştirdiği ürünleri ile kalıcı ve dayanıklı çözümler sunuyor...

Baumit Zemin Sistemleri, alanları geleceğe taşıyor!

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Baumit Zemin Sistemleri kullanıldığı alanları geleceğe taşıyor!

100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor.

Baumit'den özel proje!

Baumit’in standardize edilmiş zemin şapları, hazır beton ve sıva sistemleri ve avantajları ile pek çok projenin tercihi oluyor. Eylül 2014’de ziyaretçilerine kapılarını açan ÖzdilekPark İstanbul AVM de bu özel projelerden biri.

Yüksek performanslı zeminlerde Baumit zemin sistemleri!

Baumit’in zemin sistemleri ürün grubunda bulunan Zemin Şapları, Kendinden Yayılan Zemin Şapları ve Hazır Beton ürünleri standardize edilmiş ürün kaliteleri ile her türlü zemine hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Artaş Group projelerinde Baumit kalitesi!

Baumit, Artaş Group projelerine dış cephe ısı yalıtım sistemlerinden zemin sistemlerine kadar farklı ürün grupları ile katkıda bulunuyor.

Baumit Nivello Quatro ile zeminde sıfır çatlak!

Yapı malzemeleri alanında Avrupa’nın lider markalardan Baumit, her zemin için doğru ürün yaklaşımı ile geliştirdiği ürünleri ile kalıcı, dayanıklı ve estetik çözümler sunuyor.

Kocaeli Başiskele'de zemin etüt çalışması bitti!

Başiskele'de her geçen gün nüfus artışıyla birlikte yeni yapılaşma talepleri geliyor. Başiskele Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, ilçedeki toplam 49 hektarlık alanda başlattığı zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Başiskele Belediyesi 49 hektar alanda zemin etüt çalışmaları yaptı!

Başiskele Belediyesi, ilçede her geçen gün arta nüfusa bağlı olarak gelen yapılaşma taleplerine karşılık 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aura Residence B Blok Kartal'da kuruldu.

Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin zemin yenileme çalışması başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Babayiğit, Mesut Babayiğit, Mansur Babayiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Baumit inşaat sektörü üzerinde büyüyecek!

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı: “Sürdürülebilirlik, yapı malzemeleri alanının da en önemli unsuru. Baumit, bu konunun önemini vurgulayabilmek için Türkiye’de 2015 yılını “süreklilik” yılı olarak belirledik.”

Haliloğlu Yapı Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Haliloğlu Yapı Zemin Mühendislik Limited Şirketi, M. Mustafa Haliloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi, Altıntaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Baumit zemin Haberi

Baumit zemin


100 yılı aşkın bir süredir kuru harç üretiminin vermiş olduğu uzmanlıkla geliştirilen Baumit Zemin Sistemleri, kullanıldığı alanları geleceğe taşıyacak şekilde formüle ediliyor. Komple bir sistem sunan Baumit zemin sistemleri, standardize edilmiş ürün kaliteleri ile her türlü zemine hızlı uygulama ve yüksek performans avantajı sunuyor.

Rahat işlenebilen, şekillendirilebilen ürünler

Kullanım alanına göre uygulama esnasında rahat işlenebilir ve şekillendirilebilir ürünlere ihtiyaç duyulur. Üretilen çimento esaslı zemin sistemleri ürünleri, plastik kıvamı ile rahat şekil verilebilen, katılaştığı zaman ise dayanım kazanarak uzun ömür ve sağlamlık sunan ürünlerdir.

Özellikle alışveriş merkezleri, iş merkezleri, karma projeler için tercih edilen Baumit zemin şapları, yoğun yüke maruz kalan zeminler için ideal seçenekler sunuyor. Genel kullanım amacı ile geliştirilen E225 ve E160 zemin şapları, şantiye karışımlarına göre daha yüksek performans gösteriyor....