19 / 05 / 2024

Bay İnşaat D&B

Bay İnşaat D&B

Finansal gücünü ve kredi güvenirliliğini aldığı sertifika ile tescilleyen Bay İnşaat, sektöründe bu sertifikaya sahip olan ilk şirket oldu

Navazkhan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navazkhan İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmood Khan Navazkhan tarafından kuruldu.

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khan Realty Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noor Zahoor Khan tarafından kuruldu.

Ahmert Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmert Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da Bülent Şirin tarafından kuruldu!

Mate Trade İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mate Trade İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ines Lakılı ve Ramı Farhat ortaklığında kuruldu.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Fiberhouse Yapı Tasarım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fiberhouse Yapı Tasarım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye beddeli ile Alev Bulut ve Nurcan Köse tarafından kuruldu.

Pss Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pss Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Sahıb     Suleymanov tarafından kuruldu. 

Adli Tazni Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adli Tazni Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilel Taznı ve Amna Adlı ortaklığında kuruldu.

Bahira Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahira Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Özüak tarafından kuruldu. 

Arnous Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnous Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fazal Arnous tarafından kuruldu. 

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi!

Yılmaz İnşaat Düşler Vadisi Riva projesi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Beykoz-Riva'da Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen projede satışlar başladı.

Jad Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jad Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Fareed Almahamıd tarafından kuruldu.

J Global İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

J Global İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Tarek Jamman tarafından kuruldu. 

Bay İnşaat D&B Haberi

Bay İnşaat D&B

Bay İnşaat’ın ticari ve finansal performansı dünyanın lider kredi derecelendirme şirketi D&B tarafından değerlendirildi.


Bay İnşaat’ın yerel ve uluslararası piyasalar nezdindeki finansal gücü ve ticari performansı Dun & Bradstreet (D&B) Rating Sertifikası ile tescillendi. Sektöründe bu sertifikaya sahip olan tek şirket olan Bay İnşaat, değerlendirme sonucunda “3A2” kredi notuna sahip oldu. 


Uluslararası arenada geçerliliği olan bu derecenin yatırımcılar için de dikkat çeken bir gelişme olduğunu belirten Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, “Bu sertifika, şirketimizin finansal gücünü ve kredi güvenirliğini somut bir şekilde ortaya koyuyor. Bay İnşaat’ın mali sürdürülebilirlik açısından risk taşımadığını belgelememiz projelerimizle ilgilenen yatırımcılar kadar sektör için de önemli bir adım. 40 yıllık tecrübemizi ve marka güvenirliliğimizi bir kez daha göstermiş olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.