21 / 05 / 2024

bay inşaat sakıp sabancı müzesi gala gecesi

bay inşaat sakıp sabancı müzesi gala gecesi

Bay İnşaat Artful Living tarafından düzenlenen Gala Gecesi kapsamında romantik Fransız piyano virtüözü Laure Favre – Kahn, Sakıp Sabancı Müzesi (SSM) ‘The Seed’de Bay İnşaat Artful Living misafirlerine özel “Gala Resitali' gerçekleştirdi...

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

İnşaat malzemeleri iç pazarında 18.5 milyar dolarlık kayıp!

Sadece 1 yılda turizm sektörü 22 milyar 500 milyon dolarlık gelir kaybına uğrarken, inşaat malzemelerinde iç pazardaki kayıp 18 milyar 500 milyon dolar oldu.  Tüm bunlara rağmen 2021 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 1,8 büyüdü.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temeli atılan camii ve külliye inşaatı sürüyor.

İnşaat profesyonellerine konut satışlarını hızlandırmanın püf noktaları anlatılacak!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Sektörün deneyimli isimleri ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktalarını’ anlatacak.

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Eyüp Baharyaka'da inşaat çalışmaları başladı!

Eyüp Baharyaka projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projede ön talep avantajlarıyla daire sahibi olmak için son gün 15 Ağustos olarak açıklandı. 

Urtim'den inşaat projelerine yeni kalıp sistemi!

Kalıp ve iskele sistemleri üreten ve Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan URTİM, yeni sistemi 'Ekoset®' ile hem yurtiçi hem de yurtdışı inşaat projelerini hedefliyor...

bay inşaat sakıp sabancı müzesi gala gecesi Haberi

bay inşaat sakıp sabancı müzesi gala gecesi


Bay İnşaat Artful Living tarafından düzenlenen Gala Gecesi kapsamında romantik Fransız  piyano virtüözü Laure Favre – Kahn İstanbul’daydı. İki konser veren sanatçının 15 Kasım Cuma akşamı Sakıp Sabancı Müzesi (SSM) ‘The Seed’de Bay İnşaat Artful Living misafirlerine özel “Gala Resitali' gerçekleşti. İş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü yüzleri geceye büyük ilgi gösterdiler. Bay İnşaat’ın ev sahipliği yaptığı gecede Yönetim Kurulu Üyeleri Erol-Ceylin Özmandıracı, Şafak-Stella Levi ve Taner-Nilgün Tombuloğlu seçkin konuklarını ağırladılar. Seray Sever, Belkıs Aksoy, Aykut-Banu Tarakçıoğlu, Murat-Beyza Aslan, Çağla Cabaoğlu, Esra Kaktüs, Gizem Tatlıcı, Özlem Güsar, Vedat Alaton, Merve Yöneyman ve Yelda Tiftik geceye renk katan isimler oldular.


Bay İnşaat Sakıp Sabancı Müzesi’nde sanat dolu bir gece yaşattı


Sanattan ilham alan yaşam alanları felsefesi ile sektöründe farklı bir kulvar yaratan...