05 / 05 / 2024

bay istinye konakları

bay istinye konakları

Sur Yapı'nın, Çekmeköy'de 12 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edeceği Mahalle İstanbul, toplam 9 Blok ile 246 daireden oluşuyor.

İstanbul Çorap'ın yerine rezidans ve alışveriş merkezi geliyor

Bay İnşaat, Maslak'ta İstanbul Çorap Sanayi'nin 39 bin metrekare büyüklüğündeki eski fabrikasının yerine alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşacak yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor.

İstinye Bayırı'nın tabelası Katar Caddesi olarak değiştirildi!

Sarıyer'de İstinye Bayırı Caddesi olarak bilinen caddenin adı Katar Caddesi olarak değiştirildi. Caddeye adı verilen Katar devleti, bu vesileyle İstanbul büyükelçiliği nezdinde bir tören düzenledi.

İstinye Bayırı meclise taşındı!

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu İstinye Bayırı'nda yer alan yaklaşık 158,500 metrekarelik araziye yapılacak inşaatlar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye yazılı soru önergesi verdi.

İstinye Bayırı itiraza rağmen Katar Caddesi oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin mart ayı toplantılarının son oturumuna cadde ve sokak isimleri değişikliği damgasını vurdu. Sarıyer'deki meşhur İstinye Bayırı Caddesi’nin ismi Katar Caddesi oldu.

İstinye Bayırı'nın adı Katar Caddesi oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sarıyer'deki İstinye Bayırı Caddesi'nin tamamı ile devamında yer alan Sakıp Sabancı Caddesi'nin bir bölümünün "Katar Caddesi" olarak isimlendirilmesine karar verildi.

İstinye Bayırı'nın ismi Katar Caddesi oldu!

İBB Meclisi’nin Mart ayı toplantılarının son oturumuna cadde ve sokak isimleri değişikliği damgasını vurdu. İstanbul’da Sarıyer ilçe sınırları içinde kalan meşhur İstinye Bayırı Caddesi’nin ismi Katar Caddesi oldu.

Emlak Konut'un arazisi koruda değil İstinye Bayırı'nda!

Koru, 6 parsellik arazinin en yakın kısmına 500 metre, en uzak parsele ise 1 kilometre mesafede. Sarıyer Belediyesi de “Arazi İstinye Bayırı’nda koruyla ilgisi yok” dedi...

Bay İnşaat Hillpark Suites İstinye'de 550 bin dolardan başlıyor!

Bay İnşaat HilparkSuites İstinye’de açılan 2’inci fotoğraf sergisi ‘Mekânın Doğası’ farklı konuları fotoğraflar aracılığıyla anlatıyor. Sergi 11 Şubat 2013 tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

Maritza Konakları İstinye projesinin teslim tarihi ne zaman

Maritza Konakları İstinye projesinin inşaatı 2012 yılının Mayıs ayında tamamlanacak!

Bay İnşaat 42 Maslak ile İstinye'den çıkış yaptı!

Bay İnşaat'ın 42 Maslak isimli projesi, hayatın 42 ayrı şekilde yorumlanmasını konu alıyor. Erol Özmandıracı, 42'ser katlı iki kulenin 14'ü penthouse toplam 430 konuta ev sahipliği yapacağını söyledi

Bay İnşaat, Maslak Projesi'nin satışlarına başlıyor!

BAY İstinye Konakları  BEYZA Konakları Tarabya, Hilpark İstinye ve Hilpark Suites İstinye gibi projelere imza atan Bay İnşaat, yakın zamanda Maslak Projesi'nin satışlarına başlıyor.

Bay İnşaat Maslak Projesi için ruhsat aldı!

Bugüne kadar Beyza Konakları Tarabya, Bay Istinye Konakları gibi prestijli projelere imza atan Bay Inşaat'ın Son projesi Hilpark Suites Istinye'de yaşam başladı  

Değirmen Konakları'nda 400 bin TL'ye!

Beykent Gürpınar'da inşa edilen Değirmen Konakları'nda konutların fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Belkıs Konakları'nda 350 bin dolara! Son 6 villa!

Uskumruköy'de inşa edilen Belkıs Konakları'nda konutların ortalama metrekare satış fiyatı 2 bin dolar!

bay istinye konakları Haberi

bay istinye konakları

Mahalle İstanbul, 60 metrekare 1+1 stüdyo daireden 230 metrekare 5+1 dubleks daireye, yeni evlenmiş genç çiftlerden uzun zamandır ev sahibi olmak isteyen ailelere kadar uzanan geniş bir yelpazede daire seçenekleri sunuyor. Yapımına Ocak ayında başlanacak Mahalle İstanbul evlerinin tamamı, 2009 sonunda teslim edilecek.


BAY'DAN LÜKS KONUTLAR


Tarabya Beyza Konakları, Bay İstinye Konakları ve Hillpark projelerine imza atan Bay İnşaat, İstinye'de başladığı yeni projesi Hillpark Suites'ı Aralık 2009'da tamamlamayı planlıyor. İki blokta, 5 katta toplam 91 üniteden oluşacak Hillpark Suites'te 1+1 `den 5+1'e, 76 m2 ile 412 m2 arasında değişen daireler bulunacak. Yönetiminin Bay İnşaat tarafından yapılması planlanan Hillpark Suites'te güvenlik ön planda tutulacak.


DEPREME DAYANIKLI KÖRFEZKENT


TOKİ iştiraklerinden Emlak Konut'un İzmit'in Körfez ilçesindeki yeni projesi Körfezkent, bölgede depreme dayanıklı konut ihtiyacına yanıt veriyor....