05 / 05 / 2024

Bay Sako

Bay Sako

Bay Sako adını verdiği butik otel, onun çocukluk hayaliymiş. Müzik ve tiyatronun dışında bir gün turizm işine gireceğini lise yıllarında bile söylermiş. Emre Altuğ, iki hafta önce Çeşme Alaçatı’da açtığı otelini anlattı

TOKİ Bayındır 147 konut, 1 ticaret merkezi ve altyapı işi ihalesi bugün!

İzmir İli Bayındır İlçesi 147 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi bugün saat 14.30'da gerçekleştirilecek.

İzmir Bayındır'da 147 konut, 1 ticaret merkezi ve altyapı işi ihalesi yarın!

İzmir İli Bayındır İlçesi 147 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Fuatres Rüzgâr Enerjisi Santrali için İzmir Bayındır ve Kemalpaşa'da acele kamulaştırma!

Fuatres Rüzgâr Enerjisi Santrali yapımı için İzmir Bayındır ilçesine bağlı Çınardibi Köyü ve Kemalpaşa'ya bağlı Bayramlı ile Gökyaka köylerinde belirlenen ada ve parseller için acele kamulaştırma yapılacak...

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı, Kartal sahilinde 2 yeni proje hazırlığında!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı, Kartal sahilinde de 2 yeni proje hazırlığı yapmaya başladı. Gülsa İnşaat Başkanı Satıcı, ''İnsanlar yeniden şehrin içinde olmak istiyor" dedi.

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı kentsel dönüşüm için biraraya geldi!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı İstanbul Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için bir araya geldi. İlk projeleri için Kartal'ı seçen ortaklar 80 hak sahibi ile anlaştı ve 204 konutluk 'Gökdeniz Kartal' projesi için çalışmalara başladı.

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı'dan kentsel dönüşümde güç birliği!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı İstanbul Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için bir araya geldi. Ortaklar, Anadolu Yakası Kartal'da 2 dönüşüm projesine daha hazırlandıklarını belirtti.

Bayındır'daki şifa merkezine büyük ilgi!

İzmir Bayındır'daki kaplıca tesisleri, şifa arayanların akınına uğruyor. Kaplıcalarda bakım ve onarım çalışmalarının bitirildiği belirtilirken, yoğun talep sonucu boş oda kalmadığı vurgulandı. Kaplıcalarda kullanılan suyun 54 derece olduğu belirtildi.

Ergenli Mahallesi'nde bulunan kaplıca tesisleri Bayındır Belediyesine tahsis edildi!

Özel idare'ye ait malların paylaşımına yönelik uygulamaya tepkilerin gelmesi üzerine Valilik Mal Paylaşım Komisyonu, Ergenli Mahallesi'nde bulunan kaplıca tesislerini Bayındır Belediyesine tahsis etti. Kaplıcalarda başlattılan bakım ve onarım çalışmaları

Bayındır'da kaplıca ile turizm atağı!

Bayındır Belediyesi, Ergenli Mahallesi'nde yer alan Ilıcaların işletmesini devralmasının ardından tesislerdeki çalışmalarını bitirdi. İlk misafirler kaplıcalara gelmeye başladı. Belediye kimsenin mağdur olmaması için elini çabuk tuttu.

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı kentsel dönüşüme odaklandı!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı şimdi kentsel dönüşüme odaklandı. Kartal’da 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesini hayata geçiren Gülsa İnşaat ve Bay Yapı Ortak Girişimi, projenin kısa vadede yatırımcısına büyük kazanç sağlayacağını açıkladı.

Bayındır, Torbalı, Selçuk köylerinin yeni içme suyu şebekeleri yenileniyor!

Bayındır, Torbalı, Selçuk köylerine yeni içme suyu şebekesi geliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kırsaldaki yatırım seferberliğinde sıra Bayındır, Torbalı ve Selçuk köylerinin içme suyu şebekelerini yenilemeye geldi. ..

Bayındır, Torbalı, Selçuk köylerine yeni içme suyu şebekesi geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kırsaldaki yatırım seferberliğinde sıra Bayındır, Torbalı ve Selçuk köylerinin içme suyu şebekelerini yenilemeye geldi.

Bayındır kaplıcaları Bayındır Belediyesi’ne devredildi!

Termal turizmin Bayındır açısından son derece önemli bir unsur olduğunu kaydeden Başkan Sesli, "Yapacağımız cadde düzenlemeleri ve konaklama alanları ile bölgenin cazibe alanı haline gelmesi için çalışacağız" dedi

Bay Sako Haberi

Bay Sako

* “Bu otel benim hayalimdi” diyorsunuz. Ne kadar eski bir hayal bu?             


- Çok eski. Lisede mezuniyet yıllığımdaki yazımı 25 yıllık arkadaşım Yalçın yazmıştı. Kendisi birçok şarkımın bestecisidir. Benim liseden sonra müzikten ya da tiyatrodan devam edeceğim çok belli olmasına rağmen Yalçın yazıyı “Emre’ye ileride girmek istediği turizm işinde başarılar” diye bitirmişti. Çünkü ben lise sıralarında bile bir gün otel açacağımı söylüyordum. Sonra ailemle Çeşme’ye gidip gelmeye başladık. Onlar 13 yıl önce buraya tamamen yerleştiler. Ben 24 yıldır her yazımı burada geçiriyorum. Dolayısıyla bu hayali Çeşme’de kurmaya başladım. Sokaklarında uygun bir bina var mı diye dolaşırım yıllardır ama beni heyecanlandıran bir yer bulamamıştım. Bay Sako’nun binasını da ben değil, babam buldu zaten. 


* Burası eskiden...