23 / 05 / 2024

bayat 2016 imar

bayat 2016 imar

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, bir kenti imar ederken halkında gönlünü kazanmaya çalıştıklarını söyledi.

Vakfa tahsis edilen arazide imar krizi!

Kadir Topbaş’ın yönetimindeki vakfa 2016’da eğitim amaçlı tahsis edilen İBB arazisinin iptal edilen imar planlarını yeni İBB yönetimi “hizmet, sağlık, kreş” olarak değiştirdi. AKP-MHP grubu ise “eğitim” şeklinde planladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vetosuna rağmen karar değişmedi.

İsrail yönetimi Filistinlilerin imar izni başvurularını reddetti!

İsrail yönetimi işgal altındaki Batı Şeria'nın "C bölgesi"nde 2016-2018 yıllarında Filistinlilerin yaptığı imar izni başvurularının bir çoğu geri çevrildi...

Ordu Büyükşehir Meclisi 'nazım imar planı'nı iptal etti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 20 Ekim 2016 tarihindeki meclis toplantısında kabul edilen 'nazım imar planı'nı oy birliği ile iptal etti.

Sinop'ta inşaat krizi! İmar planları iptal edildi!

Sinop Belediye Meclisi tarafından 2016 yılında onay verilen 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı, hukuka uygun olmadığı nedeniyle iptal edildi. Sinop'ta şimdi de devam eden inşaatlar hakkında suç duyurusu yapıldı.

Arnavutköy Derbent imar planı itirazı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy İlçesi, Derbent Mevkii 17.06.2016 onanlı planda 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. 

Adıyaman'da 1 yılda 181 hektar alanın imar uygulaması yapıldı!

Adıyaman Belediyesi, 2016 yılında 181,02 hektarlık alanın imar uygulama çalışmasının yapıldığını belirtildi.

Meclise 2016'da bin 815 imar raporu geldi!

2016 yılında meclise 2 bin 278 rapor geldi. Bu raporların 1815’i, yani yüzde 80’i İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na gitti.

Kuşadası'nda imar tepkisi!

Kuşadası'ndaki imar planına tepki geldi. Kuşadası Belediye Meclisi'nin 11 Temmuz 2016 tarih ve 246 sayılı kararına itiraz eden arazi sahipleri, konuyu Aydın Büyükşehir Meclisine taşıdı.

Tuzla askeri alan imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Tuzla Askeri Alanlara ilişkin 15 Ocak 2016 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlar ile ilgili imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Şırnaklılar'ın yeni yıldan imar ve ihya bekliyor!

Şırnak'ta yaşayan vatandaşlar, 2016 yılında yaşanan olumsuzlukların bir daha yaşanmaması temmenisinde bulunurken, yeni yıldan da kentin yeniden imar edilerek vatandaşlarının mağduriyetinin giderilmesi beklentisi içerisinde olduklarını söyledi.

Şehitkamil imar ve sosyal tesis yapımında 2016'da fark yarattı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Kütahya Naşa'da imar çalışmaları başladı!

Naşa Belediyesi, 2016 yılında gerçekleştirdiği Halihazır harita çalışmalarından sonra İmar planı ve imar planına esas jeolojik, jeoteknik imar planı ve revizyon çalışmasına start verdi.

Balıkesir Gömeç Port'un imar çalışmaları yapılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gömeç Port’ isimli ‘Gömeç Sahil Projesi’ MIPIM 2016 Fuarı’nda görücüye çıktı.Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan, imar ve alt yapı çalışmaları yapıldığını söyledi.

bayat 2016 imar Haberi

bayat 2016 imar

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, bir kenti imar ederken halkında gönlünü kazanmaya çalıştıklarını söyledi.  Bayat Belediyesi, hayata geçirdiği alt ve üst yapı yatırımlarıyla ilçede hem büyük bir değişim ve  dönüşümün yaşanmasını hem de İlçe'nin çehresinin değişmesini sağladı. Her alanda yapılan

hizmetlerle kabuğunu kıran ilçe, Bayat Belediyesi'nin şehircilik alanında son yıllarda yapılan çalışmalarıyla modern ve marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 2009 yılında AK Parti’den belediye başkanı seçilen Ekrem Ünlü, bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ düsturunu benimsediklerini dile getiren Başkan Ünlü, bu düstur doğrultusunda çalışma yaptıklarını ifade etti. Bugüne kadar halka vaat ettikleri yatırımları birer birer hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Ünlü, “İlçemizi bugünlere halkımızın bize duymuş olduğu güven ve vermiş...