25 / 07 / 2024

bayburt doğaltaş projesi

bayburt doğaltaş projesi

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Doğal taş Sektöründe Bilgi ve Teknolojiye Dayalı Üretim Modeli Projesinin yapılacağı alanda Özel İdare tarafından gerçekleştiren temel kazısı çalışması tamamlanarak yüklenici firmaya teslim edildi...

TOKİ Bayburt’a geliyor! Tam 367 ucuz konut!

Dar gelirli kişiler için ilk olarak 250 bin ardından ise 500 bin yeni konut müjdesini açıklayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayburt’ya yeni projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

6 soruda TOKİ Bayburt Sosyal Konut Projesi 2022! Bayburt ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Sosyal konut projesinin detayları yayımlandı. Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bartın 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. TOKİ Bayburt projesinde kaç konut yapılacak? TOKİ Bayburt 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Bayburt projesi için start verdi! Tam 367 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt Gençosman projesi için düğmeye bastı. İşte ihale tarihi belli olan proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı. Tekfen İnşaat, hala inşasını sürdürdüğü, Kuzey Sahası Doğu Projesi çerçevesinde, LNG Üretim Tesisleri’nin “Offsites 2” paketinin yapım işlerini de hayata geçirecek.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 82 uzlaşma sağlandı! 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için uzlaşma görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde hak sahipleriyle yüzde 82 uzlaşma sağlandı. 

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saadet Doğaltaş İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Allahverdi tarafından kuruldu.

Yeni Doğankent projesi hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Doğankent Belediyesi'nde esnafla bir araya geldi. Kurum, "Biz yol güzergahı üzerinde 'yeni Doğankent' diyeceğimiz bir proje gerçekleştirmek istiyoruz. 15 gün sonra ihalesini yapacağız ve 2021 yılı ortalarında en geç 8'inci ayda bitirmek suretiyle inşaatlarımız

Ceyhan Bağcı'dan MAG Business’a özel röportaj

ONYX Doğaltaş ve İnşaat Ltd. şirketinin kurucusu Ceyhan Bağcı, dünyanın en büyük projelerine uzanan başarı yolculuğunu MAG Business’a verdiği özel röpartajında anlattı.

TOKİ Bayburt Şingah 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Bayburt Şingah 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Bayburt Şingah TOKİ başvuru tarihleri ne zaman, Bayburt Şingah başvuru detayları nedir? İşte Bayburt Şingah 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

Türk mermercilere Çin'de gözaltı!

150 Türk mermer firmasının katılım gösterdiği Xiamen Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda Türk mermerciler büyük şok yaşadı. Çinli polisler tarafından 3 şirketin 4 yetkilisini dün sabah 06.00’da kaldıkları otelde gözaltına alındı.

Bursa'daki 2 bin 700 konutluk dev proje yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada yurttaşların ucube olarak tanımladığı şehrin merkezindeki Doğanbey Projesi’ni hak sahibi vatandaşları mağdur etmeden yıkacağını söyledi.

bayburt doğaltaş projesi Haberi

bayburt doğaltaş projesi


Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Doğal taş Sektöründe Bilgi ve Teknolojiye Dayalı Üretim Modeli Projesinin yapılacağı alanda Özel İdare tarafından gerçekleştiren temel kazısı çalışması tamamlanarak yüklenici firmaya teslim edildi.


Organize Sanayi Bölgesinde yapılan çalışmayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve İl Genel Meclis üyeleri ile birlikte yerinde inceleyen Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, burada yaptığı açıklamada, "Alanı yüklenici firmaya teslim ediyoruz. İnşaat inşallah 1 yıl sonunda bitmiş olacak. Bayburt taşına katkı sağlayacak bir projedir. Ben şunu hissediyorum. Özellikle özel sektördeki yatırımcılar yoğunluğunu Bayburt'a dönmeye başlayacak. Çünkü fabrikanın yapılması özel sektörün önünü açacak. Maliyetleri özel sektör açısından düşürecek bir proje. Vatandaş gelip ocağını açıp taş işlemesi için fabrikayı kullanacak. Taşıyla meşhur Bayburt’umuza devletimizin yüzünü...