19 / 05 / 2024

Bayburt Hacı Kıyasettin Şentürk Camii

Bayburt Hacı Kıyasettin Şentürk Camii

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bayburt ziyareti sırasında yapılmasını istediği caminin temeli törenle atıldı.Hacı Kıyasettin Şentürk Camii ile öğrenci yurdu, Kur'an kursu ve ilkokul binası inşaatının temel atma töreni, yoğun yağış altında gerçekleş

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Hacıvelioğlu Mimarlık Hizmetleri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Hacıvelioğlu tarafından kuruldu.

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatansever Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut, Selçuk Kutur ve Serkan Vatansever ortaklığında kuruldu.

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahar Sultan Otel Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Kıyasettin İğrek tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Hacıraifoğlu tarafından kuruldu.

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Pınar Hacıraifoğlu Tasarım Ve Dekorasyon İç Mimarlık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Kayseri Kocasinan'da 26.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri İmar ve İnşaat Ticaret A.Ş., Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Hacıkılınç Mahallesi, 11977 ada 1 parselde yer alan arsayı 26 milyon 200 bin TL'ye satıyor...

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zengin İstanbul Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Kıyasettin Kavrut ve Mohammed Saleh ortaklığında kuruldu.

Amasya'da 8.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Amasya'da satılık ve kiralık 5 adet gayrimenkul!

Amasya İli Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığı, Amasya'da yer alan 5 adet gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya ve Kıyasettin Katuncu ortaklığında kuruldu.

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhan Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hacıhan tarafından kuruldu.

Bayburt Hacı Kıyasettin Şentürk Camii Haberi

Bayburt Hacı Kıyasettin Şentürk Camii

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bayburt ziyareti sırasında yapılmasını istediği caminin temeli törenle atıldı.


Merkeze bağlı Zahit Mahallesi'nde 12 bin metrekare üzerine inşa edilecek ve merhum iş adamı Hacı Kıyasettin Şentürk'ün adını taşıyacak cami ile öğrenci yurdu, Kur'an kursu ve ilkokul binası inşaatının temel atma töreni, sağanak ve dolu altında gerçekleştirildi.


Bakan Ağbal, hava şartları nedeniyle kısa tuttuğu konuşmasında, Hacı Kıyasettin Şentürk'ün oğlu Abdurrahman Şentürk'e teşekkür ederek, "Allah, hayırsever iş adamımızdan razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın talimatlarıyla rahmetli babalarının vasiyetini yerine getiriyorlar. Allah bu tür hayırseverlerimizi inşallah artırsın." dedi.


Caminin ve diğer tesislerin en kısa zamanda tamamlanarak hizmete girmesini dileyen Ağbal, "Bayburt her şeyi hak ediyor, her şeye layık. Önümüzdeki dönemde de inşallah hep beraber Bayburt'ta AK Parti döneminde başlayan hizmet kervanına, hizmet yarışına...