08 / 07 / 2024

Bayburt Kop Dağı

Bayburt Kop Dağı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ''Bayburt-Erzurum arasında her biri 5 bin metre olan 2 tünelle 2900 metre olan bu rakımı rahat bir şekilde geçeceğiz.'' dedi

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 in TL sermaye bedeli ile Artur Swıeszek ve Monıka Joanna Kopıjka ortaklığında kuruldu.

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan 31 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği Ekim 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Bayburt'ta da konut imarlı arsa satacak.

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

TOKİ Bayburt'ta 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt Demirözü Gökçedere/Karşıyaka Mahallesi 12 Derslikli Gökçedere İlkokulu, Şirin Mahallesi 12 Derslikli Demirözü İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 26 Nisan'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul!

Bayburt İli Demirözü İlçesi Gökçedere/Karşıyaka Mahallesi 12 Derslikli Gökçedere İlkokulu, Şirin Mahallesi 12 Derslikli Demirözü İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kop Tüneli'ndeki kazı işleminin yüzde 58'i tamam!

Tarihi İpek Yolu güzergahında bulunup Karadeniz'den Doğu Anadolu'ya açılan yolların en önemli geçit noktasında yer alan Kop Dağı'nda inşaatı devam eden tüneldeki kazı işleminin yüzde 58'lik kısmı tamamlandı.

TOKİ Bayburt Şingah 263 konut ihalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Şingah Mahallesi 263 Adet Konut, 1 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kop Dağı Tüneli inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Kop Dağı Tüneli inşaatının tamamlanma tarihi ve projede çalışan işçilerin maaş ödemelerinde yaşanan sorunlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMSF, Baykes İnşaat'ın Bayburt'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baykes İnşaat Gıda Tekstil'in Bayburt Şingah'taki 5 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Kop Tüneli'nin bir kısmı 2020'de trafiğe açılacak!

Bayburt Milletvekili Fetani Battal, yapımı devam eden çalışmalarla ilgili açıklamada bulunarak, Kop Tünelinin bir kısmının 2020'nin sonunda trafiğe açılacağını söyledi.

Bayburt Kop Dağı Haberi

Bayburt Kop Dağı


     Yıldırım, Kop Dağı Tüneli-Gümüşhane-Bayburt Kop Dağı bölünmüş yol çalışmalarının başlatılması töreni öncesinde yaptığı açıklamada, Bayburt-Erzurum arasındaki Kop Dağı geçidinin en zor yollardan biri olduğunu belirtti. 

     Bu bölgede seyahat edenlerin kış aylarında burada çok büyük sıkıntılar çektiğini, mahsur kaldığını anlatan Yıldırım, şunları söyledi: 

     ''Aslında burada 100 sene önce dedelerimiz Kop Dağı'nı Ruslara, düşmana geçilmez yaparken tabiatın zor şartları da maalesef vatandaşlarımıza Kop Dağı'nı geçilmez hale getirmişti. İşte bugün o tarih değişiyor. Bayburt-Erzurum arasında her biri 5 bin metre olan 2 tünelle 2900 metre olan bu rakımı rahat bir şekilde geçeceğiz. Artık Bayburt'tan Erzurum'a seyahat çile olmaktan çıkacak, eğlenceye, zevke dönüşecek. Bu projenin 10 yıllardan beri bölgenin hayali olduğunu biliyorum. Hükümetimiz, Başbakanımız sayesinde tüm hayalleri gerçeğe dönüştürürken...