28 / 04 / 2024

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 in TL sermaye bedeli ile Artur Swıeszek ve Monıka Joanna Kopıjka ortaklığında kuruldu.



Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 in TL sermaye bedeli ile Artur Swıeszek ve Monıka Joanna Kopıjka ortaklığında kuruldu.

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket`in faaliyet konusu, toptan ticaret veya perakende satış yoluyla inşaat malzemelerinin satışını yapmaktadır. Bu kapsamda Şirket, amaçları doğrultusunda ve mevzuatlara uygun olarak; çimento, alçı, harç, kireç, mozaik yahut tuğla, kiremit, briket, kaldırım taşı vb. inşaat işlerinde kullanılan tüm malzemelerin perakende veya toptan satışını yapacaktır. Ayrıca Şirket, belli bir mala tahsis edilememiş mağazalarda gıda, içecek ve tütün toptan veya perakende satışını yapacaktır. Şirket, konusu ile ilgili olarak, amaçlarını gerçekleştirmek için yürürlükteki mevzuata uygun bir biçimde aşağıdaki konularda faaliyetlerde bulunabilir: 1. Türkiye`de veya başka bir yerde, Şirket`inkiyle benzer amaçlara sahip veya faaliyetleri Şirket tarafından, kendisiyle bağlantı içinde bulunması dolayısıyla, daha avantajlı bir şekilde yürütülebilecek olan iktisadi teşebbüslerin malvarlığını iktisap edebilir ve faaliyetlerini devam ettirebilir; 2. Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında bürolar, satış ve teşhir yerleri ve depolar açabilir, acentelikler kurabilir. 3. Konusu ile ilgili her türlü ithalat, ihracat, ticaret, mümessillik, müşavirlik ve taahhüt işleri yapabilir. Yurt içinde ve yurt dışında açılacak ihalelere katılabilir ve yerine getirebilir. 4. Konusu ile ilgili ruhsatname, izin, imtiyaz, patent, marka ve ihtira beratını doğrudan alır, bunları tamamen veya kısmen devreder, başkalarına ait olanları devir alır, Konusu ile ilgili her türlü ithalat ve ihracat ile her türlü know-how anlaşmaları yapabilir. 5. Şirket`in faaliyet alanı içinde, ulusal ve uluslararası temsilci, ya da lisans sahibi gibi hareket edebilir, Türkiye`de ya da yurtdışında temsilcilik, lisans sahipliği, yüklenicilik, danışmanlık, proje yükleniciliği, distribütörlük ve komisyonculuk yapabilir; 6. tüm taşınır ve taşınmaz mülkleri yönetebilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, inşa edebilir, satın alabilir ve gerektiğinde satabilir; bunlar üzerinde ipotek, hapis hakkı ve diğer ayni hak türleri tesis edebilir, kabul edebilir, kurabilir ve bunları hükümsüz kılabilir, 7. bono, hisse senedi ve benzeri menkul kıymetler satın alabilir; 8. faaliyet alanına giren konularda üçüncü kişilerle sözleşmeler yapabilir; 9. amaçlarını ve faaliyet konularını gerçekleştirmek için, yerel veya yabancı piyasalardan, bankalardan ya da diğer tüzel kişilerden kısa, orta, uzun vadeli krediler ve her tür teminat alabilir ve bu amaç için, menkulleri üzerinde ipotek, rehin hakkı kurabilir ya da bunlar üzerindeki işletme haklarını devredebilir; 10. kendisi veya üçüncü kişilerin lehine olacak şekilde her türlü garanti ve teminatı verebilir veya kabul edebilir; 11. Şirket, doğrudan veya dolaylı bir şekilde işbu faaliyet ve amaçlarla bağlantılı ve yasal olan diğer tüm faaliyetleri Türkiye içinde veya dışında sürdürebilir. 12. Anasözleşme değişikliği niteliğinde olan işbu kararın uygulanması için yapılan değişikliğin tescili ve ilanı gereklidir.
 


Geri Dön