02 / 05 / 2024

Bayburtlı İnşaat Dream of Silivri iletişim

Bayburtlı İnşaat Dream of Silivri iletişim

Dream of Silivri Evleri fiyat listesi 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Bayburtlu İnşaat'ın projesi Dream of Silivri'nin inşaat çalışmaları önümüzdeki Nisan ayında başlayacak...

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Zuluf ve Rayyona Kabulova ortaklığında kuruldu.

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dream Land İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Argon tarafından kuruldu.

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

Dream House İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream House İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  3 milyon TL  sermaye bedeli ile Nargıza Payzıkulova, Orzıkul Payzıkulov ve Susanna Kerımova tarafından kuruldu.

Dream Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sadettin Topal tarafından kuruldu.

Dream House Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dream House Proje Pazarlama Danışmanlık İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alhussein tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dream City İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream City İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Feras Alsaleh ve Moutaz Alabbouch ortaklığında kuruldu. 

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dream Qualıty Decor İnşaat Emlak Turizm Reklam İthalat İhracat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Dana Saedd Alı tarafından kuruldu. 

Halil Avcı İnşaat'tan Adana'ya 'Dream' konseptinde yeni proje!

Yurt içi ve dışında 38 yıldır çok sayıda prestijli projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, Adana'nm en gözde bölgelerinden Gürselpaşa'da, yine "Dream" konseptinde yeni bir projenin temelini atmaya hazırlanıyor.

Golden Dream Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Dream Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Mutlu, Selim Bağcı, Erkan Yılmaz ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Kartal'da kuruldu.

Bayburtlı İnşaat Dream of Silivri iletişim Haberi

Bayburtlı İnşaat Dream of Silivri iletişim


İstanbul Silivri'de yükselen Dream of Silivri projesi Bayburtlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Dream of Silivri projesinin inşaatı Nisan ayında başlayacak.


Dream of Silivri Evleri projesinde daire teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanıyor. Dream of Silivri Evleri projesinde yüzde 50 peşinattan sonra kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor ya da teslimde ödeme yapılıyor.



Dream of Silivri Evleri fiyat listesi!


Dream of Silivri Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Dream of Silivri projesi 14 blokta toplam 492 adet daireden meydana geliyor.


Dream of Silivri Evleri fiyat listesi 2+1 dairelerde 310 bin liradan başlarken, 3+1 dairelerde 440 bin liradan başlıyor. Dream of Silivri projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer...