27 / 04 / 2024

Bayburtlu Konut adres

Bayburtlu Konut adres

Bayburtlu Konut Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Aka ve Hacı Osman Bayburtlu ortaklığında kuruldu. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri'nde konut sayısını artırıyor! 3 bin 376 yeni konut geliyor!

Sınırlı Sorumlu Yenişehir Ankara Konut Yapı Kooperatifi tarafından Ankara ili Yenimahalle İlçesi, Işınlar Mahallesi sınırları içerisinde, 2 bin 486 adet konut ve 84 adet işyerinden oluşan Adres Ankara Evleri'nde kapasite artışına gidiliyor.

Yatırımda yeni adres konut, borsa ve altın oldu! 

Yatırımda yeni adres resmen konut, borsa ve altın oldu. Kur korumada gelir elde edemeyen vatandaşlar konut, borsa ve altına yöneldi. 

Bayburtlu Konut Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburtlu Konut Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Aka ve Hacı Osman Bayburtlu ortaklığında kuruldu. 

Naci Ağbal'dan Bayburtlu emeklilere konut müjdesi!

Bakan Ağbal'dan Bayburtlu emeklilere konut müjdesiMaliye Bakanı Ağbal: Seçim beyannamenizdeki müjdemiz kapsamında, Bayburt'ta emeklilerimiz için 200 konut yapımına başlayacağız.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut!

Dumankaya Adres Sancaktepe satılık konut tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Adres Sancaktepe konut fiyatları!

Adres Sancaktepe konut fiyatları büyüklükleri ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen projede toplam 300 adet daire yer alıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres!

Daire fiyatlarının 248 bin TL'den başladığı projede 1.500 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ispartakule Evleri kura çekilişi adres bilgilerine göre Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi'nde gerçekleşiyor.

Sultanbeyli Emlak Konut adres!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Sultanbeyli Konutları'nda 436 adet konuttan oluşan 10 katlı 10 blok ve 9 katlı 1 blok yer alıyor. Sultanbeyli Emlak Konut adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Torunlar Gyo Mall Of İstanbul adres bilgileri!

Torunlar Gyo Mall Of İstanbul adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Alışveriş Merkezi, otel, rezidans ve ofis birimlerinden meydana gelen Mall of İstanbul projesinde toplam 1.114 adet konut ve 350 adet ofis yer alıyor

Dumankaya Adres Natura Tuzla ne zaman teslim?

Dumankaya Adres Natura Tuzla ne zaman teslim sorusuna Temmuz 2014 yanıtını verebiliriz. 22 dönüm alan üzerinde yükselen projeden yüzde 10 indirim imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Blue Planet Kurtköy adres bilgileri!

Blue Planet Kurtköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Blue Planet Konutları Kurtköy projesinde 400'e yakın konut yer alıyor. Projede konutlar 18 ay sonra teslim ediliyor...

Kurtköy Blue Planet adres!

Kurtköy Blue Planet adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Şenkaya İnşaat projesi Blue Planet Evleri Kurtköy'de yaklaşık 400 konut yer alacak. Proje 18 ayda teslim ediliyor...

Bayburtlu Konut adres Haberi

Bayburtlu Konut adres

Bayburtlu Konut Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Aka ve Hacı Osman Bayburtlu ortaklığında kuruldu. 

Bayburtlu Konut Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Bayburtlu Konut Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi...