19 / 05 / 2024

baydan ayakkabı modelleri

baydan ayakkabı modelleri

Türkiye’nin en büyük ayakkabı ihracatçılarından Baydan Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baydan, Türkiye ayakkabı sanayinin, ucuz iş gücü avantajıyla Avrupa’yı istila eden Çinlilere karşı yeniden avantajlı duruma geçtiğini söyledi

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elux Yapı İnşaat Ayakkabıcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdi Emirbilek tarafından kuruldu.

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Vergisiz alınabilecek bilgisayarlar listelendi! Öğrencilere 5.500 TL indirimli ÖTV ve KDV'siz bilgisayar modelleri...

Milyonlarca genci kapsayan ÖTV ve KDV'siz bilgisayar modelleri netlik kazanmaya başladı. Peki, 9 bin 500 TL ve altı ÖTV indirimli alınabilecek bilgisayar modeller ve markalar neler? İşte detaylar...

Çocuğu okula gidenlere müjde! Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten! İşte şartlar...

Devlet, ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla destek sağlamaya devam ediyor. Çocuğu okula gidenlere müjde. Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten. 

BİM’den indirim kampanyası! Düdüklü tencere seti 549 TL’ye, cam sürahi seti 229 TL’ye, ayakkabılık 109 TL’ye düştü!

BİM’de 22 Eylül’de başlayacak indirim kampanyasına ilişkin aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda, düdüklü tencere seti 549 TL’ye, cam sürahi seti 229 TL’ye, ayakkabılık 109 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Ayakkabıdaki ithalat vergisi arttı! Yan sanayici de koruma tedbirleri talep ediyor!

Ayakkabı sektöründe, ithal ürünlere karşı koruma tedbirinde artış gerçekleşti. 5 Eylül tarihi itibarıyla getirilen yeni uygulamayla ithal ayakkabılara ürün fiyatının 2 katı kadar vergi ödenecek. Öte yandan, ticari kredi almakta zorlanan yan sanayici de koruma tedbirleri talep ediyor.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

MIUI 14 alacak tüm Xiaomi, Redmi ve Poco modelleri! Güncel Liste!

Xiaomi, MIUI 14 güncellemesini hangi modellere göndereceğini açıkladı. Buna göre, Android 12 işletim sistemini çalıştıran tüm Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri, MIUI 14 güncellemesini alacak.

İnternetten alışverişte en fazla ayakkabı siparişi verildi!

15 binden fazla e-ticaret sitesinden alınan verilere göre; 2023’ün ilk yarısında en fazla ciroyu ayakkabı sektörü yaptı. Bu sektörü tekstil-giyim ve otomotiv yedek parça takip etti. 6 aylık periyotta 2 milyon 378 bin adet sipariş verildi.

Otomobil, giyim ve ayakkabı sektörlerinde yer yerinden oynayacak! Ek vergiler yola çıktı geliyor...

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük getirilmesinden sonra şimdi de otomotiv, giyim ve ayakkabı sektörlerinde ek vergi getirilmesi planlanıyor.

Müştemilat nedir? Müştemilat modelleri ve kanunu nedir? 

Sözlükte eklenti anlamına gelen müştemilat, bir yapının belirli bölümünü yansıtır. Emlak terimlerinden biri olan müştemilat, evden ayrı olan bazı yerleri ifade eder. Peki müştemilat tam olarak nedir, müştemilat modelleri ve kanunu ne anlama gelir? İşte müştemilat ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Bir dönemin en büyük ayakkabı firmasıydı. İflasını verdi. Bir tarih yok oldu

Bir dönemin en ünlü ayakkabı markalarından olan bir firma iflasını verdi. Marke ve fabrikalar icra yoluyla satılacak.

ŞOK Market'te New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor! ŞOK online aktüel kataloğu

ŞOK Market 2 Ağustos aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirime girerken New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkacak.

baydan ayakkabı modelleri Haberi

baydan ayakkabı modelleri

Baydan Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baydan, 2005’te Çin’e kaptırdıkları Avrupa pazarına yeniden döneceklerini söyledi. Dogati markasıyla ABD, Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya pazarlarında çok iyi tanındıklarını belirten Baydan, hedeflerinin Avrupa’da 2005 öncesindeki ihracat rakamlarına ulaşmak olduğunu söyledi. Baydan şöyle konuştu:


AVRUPA’YI ÇİN VURDU

“2005 yılına kadar, İtalya, Ukrayna ve Rusya’daki tüm fuarlara katılıyorduk. Özellikler Romanya ve eski Yugoslavya coğrafyasındaki ülkeler olmak üzere Avrupa’nın birçok ülkesine ihracat yapıyorduk. 2005’ten itibaren Çin istilası Avrupa’yı sardı. Çin’in ucuz iş gücü avantajıyla pazara girmesi nedeniyle o günlerde biz Avrupa’dan çekildik. Yeni hedefimiz Ortadoğu ülkeleri oldu. Mısır, İran, Suriye, Irak, Cezayir ve Libya pazarlarında bir numara olduk.”


AVANTAJ BİZE DÖNÜYOR

Çin’e kaptırdıkları Avrupa pazarına yeniden dönüş için avantajlı duruma geçmeye başladıklarını belirten Baydan şöyle devam etti:

“Çin’in de...