29 / 04 / 2024

Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi adresi

Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi adresi

Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi, Hikmet Bayraktar ve Metin Demir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu.

Rifyap Yapı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rifyap Yapı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ghaıth Mohannad Alı Alkhalıl ve İbrahim Topuz ortaklığında kuruldu.

Mrc Turizm İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mrc Turizm İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Sultanbeyli'de İbrahim Cengiz tarafından kuruldu.

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opi Yapı Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Doğukan Hacıhasanoğlu ve Muhammet Ebrar Akçelik ortaklığında kuruldu.

Agt Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Agt Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Fırat Oran tarafından kuruldu.

Serez Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serez Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Oğuzhan Serez tarafından kuruldu.

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerff Turizm Otelcilik İnşaat Emlak Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Erkan Şahin, Faruk Şahin ve Gürkan Şahin ortaklığında kuruldu.

Homage Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homage Grup Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Manouchehr Sadeghpoor ve Sasan Bashtanı ortaklığında kuruldu.

Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Entaş Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Frt Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frt Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Gıda Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Anli tarafından kuruldu.

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Emlak Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Uludağ ve Mehmet Kayaalp ortaklığında kuruldu.

Şahinler Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Mimarlık Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Şahinler Group İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Mimarlık Tekstil İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Şahin tarafından kuruldu.

Dht Engineering Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dht Engineering Gayrimenkul Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Houssam DR.Tlemat tarafından kuruldu.

İniakdağ Gayrimenkul Otomotiv Madencilik Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İniakdağ Gayrimenkul Otomotiv Madencilik Gıda Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Delavar Ahmadzaı  tarafından kuruldu.

Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi adresi Haberi

Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi adresi

Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi, Hikmet Bayraktar ve Metin Demir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta  Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Hilal Caddesi'nde kuruldu. 


Baydem Gayrimenkul Otomotiv Nakliyat İnşaat Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  2-Her türlü motorlu...