14 / 05 / 2024

Baydöner 100. restoran

Baydöner 100. restoran

İki girişimcinin 9 yıl önce kurduğu Baydöner, 100. şubesini açtı. Yılı 250 milyon lira ciroyla kapatacak. Yeni hedef Avrupa pazarı. Markayı hızla globalleştirmek için tüm hazırlıklar da yapıldı

Baydöner 100. restoranını Ankara Kızılay'da açıyor!

2006 bu yana ülke genelinde ve yurt dışında faaliyet gösteren Baydöner, 31 Ekim'de, Ankara Kızılay'da, 100. restoranını açıyor.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

V İst Turizm Otelcilik Restoran Ve Kafe İşletmeciliği Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Şimşek ve Halit Güçlü ortaklığında kuruldu.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Soho Club Restoran Ve Turizmcilik Limited Şirketi kuruldu!

Soho Club Restoran Ve Turizmcilik Limited Şirketi  Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Akyürek tarafından kuruldu.

Yamanbey Cafe Bar Ve Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamanbey Cafe Bar Ve Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup    Yaman tarafından kuruldu.

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

The Perfect Home Emlak İnşaat Restoran Gıda Sanayi Pazarlama İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ishaq Ibrahım Abu Ayyash tarafından kuruldu.

Martini Restoran Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martini Restoran Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Durak tarafından kuruldu.

Restoran ve kafelerde kira sorunu: Yüzde 100 kira alan mal sahipleri var!

Kovid-19 salgını kısıtlamalarıyla kepenk indirme noktasına gelen restoran ve kafeler, krizden çıkmanın yollarını arıyor. Happy Moon’s Grup Başkanı Hüseyin Aymutlu, “İşletmeler martta, nisanda açılırsa sektörle ilgili sıkıntı çok büyük olur. Yüzde 30- 40 kayıp yaşanır, el değiştirmeler artar” dedi.

Ner Restorasyon Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ner Restorasyon Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çakır tarafından kuruldu.

Baydöner 100. restoran Haberi

Baydöner 100. restoran

Levent Yılmaz ile Ferudun Tuncer ikilisi, 1993’ten bu yana kurdukları farklı şirketlerle iş yaşamında birlikte yürüyor. 2006’da kurdukları Baydöner ise en büyük heyecanları oldu. Zaten şu anda tek işleri de bu. 1.800 çalışanlarıyla 41 ilde iş yapıyorlar. Türkiye’de 100. şubeyi açtılar. Yurtdışında 3 noktaları var. 2020’de içeride 250, yurtdışında 50 şubeye ulaşmayı hedefliyorlar. Hedefleri, Baydöner’i dünya çapında bir markaya dönüştürmek. 2015’i, toplam 12 milyon kişiye döner sunarak, 250 milyon lira ciroyla tamamlamayı planlayan Tuncer ile Yılmaz, hedeflerini Milliyet’le paylaştı...


 Niçin yeme-içme sektörü? 

LY: 2006 yılında 4 ayrı şirketimiz ve iştirakimiz vardı; yurtiçi yurtdışı birçok iş yapıyorduk. Türkiye’de alışveriş merkezlerine ve fast food’a olan talebin farkındaydık. Dedik ki, biz yerel bir ürün alalım. İzmir merkezde bir deneme yapalım, başarılı olursa büyütürüz.


 Baydöner adı...