Baydöner ankara Kızılay şubesi Haberi
Levent Yılmaz ile Ferudun Tuncer ikilisi, 1993’ten bu yana kurdukları farklı şirketlerle iş yaşamında birlikte yürüyor. 2006’da kurdukları Baydöner ise en büyük heyecanları oldu. Zaten şu anda tek işleri de bu. 1.800 çalışanlarıyla 41 ilde iş yapıyorlar. Türkiye’de 100. şubeyi açtılar. Yurtdışında 3 noktaları var. 2020’de içeride 250, yurtdışında 50 şubeye ulaşmayı hedefliyorlar. Hedefleri, Baydöner’i dünya çapında bir markaya dönüştürmek. 2015’i, toplam 12 milyon kişiye döner sunarak, 250 milyon lira ciroyla tamamlamayı planlayan Tuncer ile Yılmaz, hedeflerini Milliyet’le paylaştı...
Niçin yeme-içme sektörü?
LY: 2006 yılında 4 ayrı şirketimiz ve iştirakimiz vardı; yurtiçi yurtdışı birçok iş yapıyorduk. Türkiye’de alışveriş merkezlerine ve fast food’a olan talebin farkındaydık. Dedik ki, biz yerel bir ürün alalım. İzmir merkezde bir deneme yapalım, başarılı olursa büyütürüz.
Baydöner adı...