22 / 05 / 2024

baydöner levent yılmaz

baydöner levent yılmaz

Baydöner Yurtdışında da "en yaygını" olmayı hedefliyor, olabilir mi? Bu yıl sonunda muhtemelen olacak. Şu anda 1'i Bakü'de, 2'si Erbil’de 3 restoranı var. Irak'ta 10'a çıkacak.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı!

Ünlü komedyenle Cem Yılmaz ile evlilik hazırlığı yapan sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, Yılmaz'ın Levent'teki villasına taşındı.

Cem Yılmaz Levent'teki evine müzik odası yaptırdı!

Cem Yılmaz, müzik tutkusu için kesenin ağzını açtı. Yılmaz, Levent'teki evine müzik odası yaptırdı...

Baydöner, 300 restorana ulaşmayı hedefliyor!

Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak amacıyla 2006'da yola çıktı. Yurtiçinde şu an 110 restoranla hizmet veren Baydöner. başta Avrupa olmak üzere yurtdışında da büyüme planları yapıyor.

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.

Baydöner, Kuşadası'nda ilk şubesini açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça bahsettiren Baydöner, Kuşadası'nda ilk şubesini açtı. Baydöner Kuşadası şubesinin terasıyla birlikte toplam 76 kişilik kapasitesi bulunuyor.

Baydöner İzmir'de 2 şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner, Mavi bahçe ve Point Bornova olmak üzere İzmir'de iki İskender şubesi daha açtığını duyurdu.

Baydöner 100. şubesini açtı!

İki girişimcinin 9 yıl önce kurduğu Baydöner, 100. şubesini açtı. Yılı 250 milyon lira ciroyla kapatacak. Yeni hedef Avrupa pazarı. Markayı hızla globalleştirmek için tüm hazırlıklar da yapıldı

Baydöner 2020 yılına kadar 300 restorana ulaşacak!

SON yıllarda geleneksel Türk yemeklerinden ‘fast food’ zinciri kurma projeleri çoğalırken Baydöner, sadece 8 yılda 100 restoranla dönerde en büyük zincir olmayı başardı. 1800 kişilik istihdama ve 220 milyon lira ciroya ulaştı

Baydöner İskender 96 restorana ulaştı!

Baydöner, Maltepe Park'ta Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 96 Restorana Ulaştı. 2015 Yılı Sonuna Kadar 110 Restoran Hedefleyen Baydöner, Yurtdışı Büyümesini de Hızlandıracak.

baydöner levent yılmaz Haberi

baydöner levent yılmaz

18 Nisan'da, Baydöner'in iki ortağından  biri, Levent Yılmaz'la 2'nci restoranın açılışı için Erbil'deydik. Şirketin Genel Müdürü Bülent Polat, Reklam Pazarlama Müdürü Erdal Özenser de açılıştaydı. Bu şirketin kuruluş hikayesi ilginç... Levent Yılmaz'ın (Vanlı) okul arkadaşı Feridun Tunçer'in (Kayserili) asker arkadaşı!

Tanışıklığın ilk sonucu 1993'te birlikte iş yapmak... Bazı ortak şirketler kuruyorlar. Ancak asıl dikkat çekmeleri 1996'da Baydöner'in kuruluşuyla. Levent Yılmaz anlattı: "20 yıldır ticaret

yapıyorduk. Fast food rağbet görüyordu. 2.5 milyar dolarlık pazar dikkatimizi çekti. Apaz Gıda’yı kurarak bu işe girdik. Türk mutfağında 30-40 güçlü ürün vardı. Ama en güçlüsü dönerdi, iskenderdi. Fakat büfe mantığıyla satamazdık, konsept geliştirdik. Dönerin Avrupa cirosu 10 milyar dolar. Bizim misyonumuz daha yüksek katma değerle satmak. Hamburger 7 euroya satılıyor, döner 3! Restoranlar böyle ortaya çıktı....