07 / 05 / 2024

Baydöner mağaza hedefi

Baydöner mağaza hedefi

5 Yıl İçinde 300 Restoran Hedefleyen Baydöner, Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 89 Restorana Ulaştı.

Çetmen Mobilya'nın hedefi 250 yeni mağaza açmak!

Geçen sene 32 yeni mağaza açarak 50 mağazaya ulaşan Çetmen Mobilya, 250 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Lescon 140 mağaza açmayı hedefliyor!

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 1980 yılında ayakkabı üretimine başlayan Aydın Erbay, yarattığı Lescon markasını bugün 60 mağazalı bir aktif spor giyim markası haline getirdi. Erbay'ın hedefi beş yılda mağaza sayısını 200'e çıkarmak ve yurtdışına açılmak.

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

Ziylan'ın 2017 hedefi 130 yeni mağaza!

Geçtiğimiz yıl her şeye rağmen yüzde 30’a yakın bir büyümeye imza atan Ziylan, Almanya’nın ikinci büyük perakendecisini satın aldı, 100 yeni mağaza açtı ve yatırım rekoru kırdı.

Defacto'nun 2016 yılı hedefi 400 mağaza!

DEFACTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İhsan Ateş, bu yıl sonunda şu anda 381 olan mağaza sayılarını 400’ün üzerine, yurtdışı mağaza sayılarını da 100’ün üzerine çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Mexx Türkiye'de 5 yılda 100 mağaza açacak!

Eroğlu Holding, iflastan kurtardığı hazır giyim devi Mexx’i, Türkiye’ye yaymak için harekete geçti. Forum İstanbul’daki ilk mağazanın ardından yılsonuna kadar 10 mağaza, 5 yılda 100 mağaza hedefi koydu.

M1 Adana AVM'nin hedefi 170 mağaza sayısına ulaşmak!

METRO PROPERTIES ve FİBA Group ortak yatırımı olan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında tamamlanacak olan büyüme ve yenilenme projesiyle ile 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, 170 mağaza sayısına ulaşacak.

Avva İran'da 10 mağaza açacak!

Ambargolardan kurtulan İran Türk yatırımcıların hedefi oldu. Türk tekstil markalarından Avva da yatırıma soyundu. Avva’nın patronu Volkan Atik “İlk etapta 10 mağaza ile gireceğimiz İran’da hızlı büyüme hedefliyoruz” dedi.

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.

Türkiye'nin hedefi İran'da 500 mağaza açmak!

İran üzerindeki yaptırımların kalkacak olması Türk şirketlerine büyük fırsat doğurdu. BMD 1-4 Eylül tarihlerinde ülkeye ilk çıkarmayı yapacak. Türk markalarının hedefi 3 yılda 500 mağaza açmak

Baydöner 93.mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Baydöner, İstanbul'daki 19. ve dünyadaki 93.restoranını İstiklal Caddesi'nde açtı. 22 Haziran'da hizmete giren mekan, toplamda 7 katlı bir binada 350 kişi ağırlama kapasitesine sahip.

Baydöner Bursa'daki 2'nci şubesini açtı!

Bursa'ya Açtığı 2. Baydöner İskender Restoranı İle toplamda 94 mağazaya ulaşan Baydöner, 5 yıl içinde 300 restorana ulaşmayı ve yurt dışında büyümeyi hedefliyor.

Baydöner 92'nci mağazasını Konya'da açtı!

Türkiye'de ve dünyada dönere hak ettiği değeri vermek amacıyla 2006 yılında yola çıkan Baydöner, bugün Konya'da açtığı 3. mağazası ile toplamda 92 restorana ulaştı.

Baydöner mağaza hedefi Haberi

Baydöner mağaza hedefi

Yılın ilk aylarından itibaren Türkiye'nin dört bir yanında hızla açtığı yeni restoranlar ile büyümesini sürdüren Baydöner, 23 Nisan'da Uşak İsmetpaşa Caddesi'nde açtığı restoran ile Uşak'lı lezzet severlere hizmet verecek.


Modernize edilmiş yeni konseptiyle misafirlerini şık bir atmosferde ağırlamaya hazır olan, gerçek iskender lezzetinin keyfini yaşamak isteyen herkesin vazgeçilmez adresi olacak Baydöner İskender Uşak şubesi, açık alanı 70 kapalı alanı 80 olmak üzere toplamda 150 misafir ağırlama kapasitesine sahip.


Baydöner CEO’su Bülent Polat konuyla ilgili açıklamasında: "Son 2 yıldan bu yana hem AVM’lerde hem de cadde üstünde açtığımız restoranlarımızla büyümemizi sürdürüyoruz. Uşak'da 89. mağazamızı açmış olmaktan çok mutluyuz. Bu yıl 2015 yıl sonuna doğru hedefimiz Türkiye'de 110 şube. Dönerde markalaşma yeni başladı. Daha gidilecek çok yol var. Biz şu anda 89 şube...