13 / 05 / 2024

baydönerin kaç restoranı var

baydönerin kaç restoranı var

Türkiye’nin en yaygın restoran zincirlerinden biri olan Baydöner, Gaziantep’te üçüncü restoranını Sankopark AVM’de açtı. 6 yılda, 3’ü yurtdışında olmak üzere 80 restorana ulaşan firma, 2016’da Türkiye’de 150, yurtdışında 30 restorana ulaşacak....

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Baydöner’de iskenderinizin yüzde 25'i Ziraat Bankası'ndan! Bankkart kullananlar kaçırmayın

Ziraat Bankası’na ait Bankkart sahipleri, Baydöner şubelerindeki tüm iskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim fırsatından yararlanabiliyor. Kampanya 6 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. İşte detayları…

Senegal'de Batılı firmaların kaçak imar çalışmaları tartışma yarattı!

Batılı firmaların kaçak imar çalışmalarının tartışıldığı bugünlerde, imar yasağına rağmen yabancı şirketlerin gelip otel ya da restoran inşa etmeye çalıştığı belirtildi...

Seferihisar’daki kaçak restoran kaçak otel oldu!

Seferihisar'da belediyenin işletme ruhsatı verdiği ve üçüncü katı kaçak olduğu için 'yapı kayıt belgesi' iptal edilen restoranın bulunduğu kaçak bina butik otele çevrildi.

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Kadir Mısıroğlu'nun restoranı İBB'yi karıştırdı!

Kadir Mısıroğlu'na ait olduğu iddia edilen Üsküdar'daki Yakamoz Restoran'ın tespit edilen kaçak bölümleri ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne önerge verildi.

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Beykoz Big Chefs Restoran için kaçak iddiası!

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs Restoran'ın kaçak olduğu iddia edildi. AKP eski Meclis üyesi Lale Çulban Enç'in sahibi olduğu restoran 6 ay önce mafya hesaplaşmasına sahne olmuştu.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner, 300 restorana ulaşmayı hedefliyor!

Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak amacıyla 2006'da yola çıktı. Yurtiçinde şu an 110 restoranla hizmet veren Baydöner. başta Avrupa olmak üzere yurtdışında da büyüme planları yapıyor.

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.

Baydöner, Antalya’da 7. şubesini açtı!

Türkiye'nin En Yaygın Döner Restoran Zinciri Baydöner, Antalya 5M Migros AVM’de, Antalya’da 7. Şubesini Açtığını Duyurdu.

Hidayet Türkoğlu Kaşıbeyaz'a ortak oldu!

Kaşıbeyaz Grubu restoran yatırımlarına devam ederken bir yandan da spor salonları açıyor. Şirketin spor salonu yatırımlarındaki ortağı ise milli basketbolcu ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu oldu.

baydönerin kaç restoranı var Haberi

baydönerin kaç restoranı var


Avrupa’da çok bilinmesine ve sevilmesine rağmen itibarı olmayan dönerin, Avrupa’daki itibarını artırmak için Avrupa’ya açılmak istediklerini vurgulayan Baydöner Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz, yurtdışında güçlü olabilmek için öncelikle yurtiçinde güçlü bir marka olabilmek gerektiğinin altını çizdi. Bu hedef doğrultusunda kısa sürede Türkiye’de 35 şehirde 77 restoran açtıklarını duyuran Yılmaz; “Yurtdışında Azerbaycan ve Irak’ta şimdilik 3 restoranımız var. Ancak çalışmalarımız sürüyor. Mısır’daki iç karışıklık nedeniyle orada açmayı planladığımız restoranımızı şimdilik askıya aldık. Önümüzdeki yıl Irak’ta, Dubai’de ve Mısır’da yeni yurtdışı yatırımlarımızı devreye sokmak istiyoruz. Ancak öncelikle kendi bölgemizde güçlendikten sonra hedefimiz Avrupa’ya açılmak. Avrupa’da da özellikle Almanya’da, mevcut olanın aksine, sirkülasyonun fazla olduğu prestijli caddelerde, şık restoranlarla iskender döner servis etmek istiyoruz. Böylelikle Türk ağız tadının en bilinen yiyeceklerinden biri...