02 / 05 / 2024

bayim olurmusun fuarı

bayim olurmusun fuarı

İlk kez bir gayrimenkul markasının sponsorluğunda gerçekleştirilen Bayim Olur Musun Fuarı’na bu yıl ERA Türkiye damgasını vuruyor. Az sermaye ile kazandıran bir iş kurmak isteyen girişimciler, ERA Türkiye’nin Girişimci Destek Paketlerine büyük ilgi göster

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 10-13 Ekim'de!

İlk ve tek franchising fuarı olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" İstanbul'da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

16. Bayim Olur musun Fuarı yarın başlıyor!

UFRAD ve Coldwell Banker Türkiye işbirliğiyle hayata geçirilecek 16. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı yarın saat 11:00'da düzenlenecek.

Bayim Olur musun Fuarı 11 Ekim'de kapılarını açacak!

Gayrimenkulden gıdaya, hazır giyimden aksesuara birçok farklı sektörlerin bir araya geldiği Bayim Olur musun Fuarı 11-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Bayim Olur Musun Fuarı’nda franchise sistemi anlatıldı!

Bayim Olur musun Fuarı'nın 15’incisi CNR Expo’da düzenlendi. Girişimci adayları bir araya getiren ERA Gayrimenkul avantajlı franchise sistemini anlattı. 

ERA, Bayim Olur Musun Fuarı'nda kazancın sırlarını anlattı!

CNR Expo Center'da dün başlayan Bayim Olur Musun Fuarı'na katılan ERA Gayrimenkul kazancın sırlarını anlattı. 

Bayim Olur Musun Fuarı 12-15 Ekim'de!

Franchise yöntemiyle iş kurmak isteyen firmalar  ‘Bayim Olur musun?’  fuarıyla bir araya geliyor. Bu yıl 15. si düzenlenecek fuar 12-15 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Demir İnşaat, Bayim Olur Musun Fuarı'na katılıyor!

Demir İnşaat, 13-16 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda 3 projesiyle yerini alıyor.

Bayim Olur Musun Fuarı kendi alanında rekor kırdı!

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen 'Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı' kendi alanında rekorlara imza attı. 2014'te fuara 277'si yerli 23'ü yabancı 300 firma katılırken rakamlar bu yıl 330'u yerli, 35'i yabancı 365'e ulaştı.

Demir İnşaat yatırımcıyla "Bayim Olur musun Fuarı'nda buluştu!

Demir İnşaat, "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"nda yatırımcılarla buluştu. Projelerinde yer alan ticari ünitelerini hem yatırımcı hem de girişimcilerle buluşturan Demir İnşaat, yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

ERA Türkiye, Bayim Olur Musun Fuarı'na katıldı!

Girişimci adaylarının buluştuğu 'Bayim Olur Musun Fuarı'nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alan ERA Türkiye, az sermayeyle çok kazandıran iş kurmak isteyen yatırımcı adaylarına gayrimenkul danışmanlığı sektörünü anlattı.

Demir İnşaat, Bayim Olur Musun Fuarı'nda!

Demir İnşaat, 15-18 Ekim tarihleri arasında düzenlecek "Bayim Olur musun?" Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yerini alacak.

Altın Emlak, Bayim Olur Musun Fuarı'nda yeni girişimcilerle buluşacak!

1998 yılından beri faaliyet gösteren, tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak franchising markası olan Altın Emlak, bu yıl da “Bayim Olur musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nda yerini alıyor.

Demir İnşaat Franchising fuarında yer alacak!

Demir İnşaat, 15-18 Ekim tarihleri arasında düzenlecek "Bayim Olur musun?" Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yerini alacak.

bayim olurmusun fuarı Haberi

bayim olurmusun fuarı

Türkiye’nin en büyük franchising ve bayilik fuarı “Bayim Olur Musun?”a bu yıl ERA Türkiye damgasını vuruyor. Yıllardır dev franchise markalarının boy gösterdiği fuar, ilk kez bir gayrimenkul markasının sponsorluğunda gerçekleştiriliyor.


 Gayrimenkul sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen lider markalarından biri olan ERA Türkiye, fuardaki standında, az sermaye ile kazandıran ve prestijli bir iş kurmak isteyen girişimcilere yatırım imkânlarını anlatırken, fuar boyunca özel kampanya, seminer ve etkinliklerle de ışık tutmaya devam ediyor.


 ERA Avrupa Başkanı Francaise Gagnon Türkiye’de


Girişimciler fuar boyunca ERA Türkiye seminer alanında verilecek ücretsiz seminerlere de katılabiliyor. 13 Eylül Cuma günü, saat: 14.00’teyazar ve eğitimci Mehmet Auf’un “Satış=> Sürdürülebilir Kazanç mıdır?” konulu seminerinin ardından, 14 Eylül Cumartesi günü saat: 14.00 ERA Avrupa Başkanı Francaise Gagnon “Gayrimenkulde Markalaşmak ve Global...