21 / 05 / 2024

Bayındır kaplıcaları bayındır belediyesine mi devredildi

Bayındır kaplıcaları bayındır belediyesine mi devredildi

Termal turizmin Bayındır açısından son derece önemli bir unsur olduğunu kaydeden Başkan Sesli, "Yapacağımız cadde düzenlemeleri ve konaklama alanları ile bölgenin cazibe alanı haline gelmesi için çalışacağız" dedi

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni termal otel geliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa’nın termal turizm merkezi olan Tümbüldek Kaplıcalar Bölgesi’ne otel inşa edilmesi için düğmeye bastı. 

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

Kütahya Eynal Kaplıcaları'nda butik otel inşaatı başladı!

Simav’da 19 Mayıs 2011’de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından, ağır hasar gören ve belediye tarafından yıkılan otellerin yerinde yeni butik otel inşaatı başladı..

TOKİ İzmir Bayındır kura sonucu 3+1!

TOKİ İzmir Bayındır kura sonucu 3+1 henüz açıklanmadı. Projedeki 89 konutun kura çekilişi bugün gerçekleşecek. TOKİ İzmir Bayındır Kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ İzmir Bayındır kura sonuçları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir Bayındır Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan 89 adet konut satışa sunuldu. TOKİ İzmir Bayındır kura sonuçları henüz açıklanmadı.

TOKİ İzmir Bayındır AGG kura sonucu!

TOKİ tarafından hayata geçirilen “İzmir Bayındır Alt Gelir Grubu Konut Projesi” toplamda 89 adet daireden meydana geliyor. TOKİ İzmir Bayındır AGG kura sonucu henüz açıklanmadı.

TOKİ İzmir Bayındır 89 konut kura çekimi!

TOKİ tarafından İzmir Bayındır'da hayata geçirilen 89 konutluk standart konut projesinde kura heyecanı başladı. Peki, TOKİ İzmir Bayındır 89 konut kura çekimi ne zaman?

TOKİ İzmir Bayındır AGG kura çekimi!

TOKİ tarafından hayata geçirilen İzmir Bayındır Alt Gelir Grubu projesindeki 51 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ İzmir Bayındır AGG kura çekimi ne zaman?

TOKİ İzmir Bayındır 2017 kura çekimi!

TOKİ'nin İzmir Bayındır Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edeceği 89 adet kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ İzmir Bayındır 2017 kura çekimi ne zaman?

TOKİ İzmir Bayındır kura çekim günü!

Toplamda 140 dairelik TOKİ İzmir Bayındır projesindeki 89 adet konut kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ İzmir Bayındır kura çekim günü ne zaman?

TOKİ İzmir Bayındır başvurusu bugün sona eriyor!

TOKİ'nin 89 konutluk İzmir Bayındır projesinde 26 Aralık 2016 taraihinde başlayan başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ İzmir Bayındır AGG başvuruları sona eriyor!

17 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ İzmir Bayındır AGG başvuruları sona eriyor.

Bayındır kaplıcaları bayındır belediyesine mi devredildi Haberi

Bayındır kaplıcaları bayındır belediyesine mi devredildi


Yerel seçimlerden sonra işletmesi Diyanet İşleri Bakanlığı’na devredilen Ergenli’deki kaplıcaların işletmesi mahkeme kararıyla Bayındır Belediyesi’ne geçti


İzmir'in Bayındır ilçesinde, yerel seçimlerden sonra işletmesi Diyanet İşleri Bakanlığı'na devredilen Ergenli Kaplıcaları'nda zafer belediyenin oldu. Ergenli köyü halkı, tek geçim kaynaklarının ellerinden alındığı gerekçesiyle imza kampanyası başlatmış ve ılıcaların Bayındır'ın malı olduğunu öne sürmüşlerdi. Ardından Bayındır Belediyesi'nin yaptığı itiraz yerinde bulundu ve kaplıcalar İzmir Valiliği'nin kararıyla belediyeye verildi.

Alınan karardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, Ergenli'deki toplam 17 odalı tesiste tadilat ve tamirat işlerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, kaplıcaların en kısa sürede hizmete gireceğini söyledi. Kaplıcaların Ergenli halkı için taşıdığı ekonomik öneme dikkat çeken Sesli, "Doğru karar alındı. Köy halkının dayanışma içinde inşa ettiği bu değer yine köylülerimizin...