04 / 05 / 2024

bayındır satılık gayrimenkul

bayındır satılık gayrimenkul

İzmir'in Bayındır bölgesinde yer alan 784 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkul 2 milyon 284 bin liraya ihale ile satışa sunuldu...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

İzmir Bayındır'da 15.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bayındır Satış Memurluğu, İzmir ili, Bayındır ilçesi, Elifli Mahallesi'nde yer alan tarlayı 15 milyon 435 bin 834 TL'ye satıyor...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Muğla'da 'icradan satılık gayrimenkul' dolandırıcılığı!

Muğla merkezli 4 ilde eşzamanlı gerçekleşen operasyon sonucunda kendilerinin kamu kurumlarıyla irtibatlı olduğunu söyleyip icradan ucuz ev, arsa ve araba almak vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Has Kale İnşaat'tan Ağrı'da 22 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Has Kale İnşaat Taşımacılık Personel Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Ağrı İli Merkez İlçesi Suçatağı Köyü'nde AVM ve yüklenicinin istemesi halinde otel yapımı için koşullu gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor.

İzmir Bayındır'da 11.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Bayındır İlçesi Elifli Mahallesi, Demiryolualtı mevkiinde yer alan tarla niteliğindeki gayrimenkul 11 milyon 586 bin 368 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

bayındır satılık gayrimenkul Haberi

bayındır satılık gayrimenkul
 İzmir Bayındır'da yer alan 609 ada 37 parsel gayrimenkul 2 milyon 284 bin liralık bedelle satılıyor. 784 metrekarelik gayrimenkulün ilk ihale oturumu 17 Haziran 2013'te yapılacak. İhae açık artırma usulü gerçekleştirilecek.


İlanın detayları için