27 / 04 / 2024

bayındırdaki arıtma tesisleri

bayındırdaki arıtma tesisleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

İZSU Menemen'de ikinci arıtma tesisini tamamladı!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menemen Türkelli'de ikincisini yaptığı ileri biyolojik arıtma tesisi işletmeye alındı. Yeni tesis 9.4 milyon TL'ye mal oldu...

İzmir Bayındır'a yeni arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındır merkeze uzak yerleşim yerlerinin atık su sorununu çözmek için ilçeye yeni bir arıtma tesisi daha kazandırdı.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

İstanbul'a 4 yeni arıtma tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

Manisa Kıranşeyh İçme Suyu Arıtma Tesisi yükseliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, sondaj kuyusu açtıktan sonra ihtiyaç duyulan noktalara içme suyu arıtma tesisleri inşa ederek vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini artırıyor.

Manisa Selendi’ye içme suyu arıtma tesisleri geliyor!

İçme suyu arıtma tesisleri ile vatandaşlara ulaşan suyun kalitesini daha da artıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Selendi’de yapılacak tesisler için düğmeye bastı.

Denizli Tavas'a atıksu arıtma tesisi yapılacak mı?

Denizli'nin Tavas ilçesinin atıksu arıtma tesisi ihtiyacı meclis gündemine taşındı. Denizli Milletvekili Kazım Arslan, konu ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Konya'da atıksu arıtma tesisleri inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sarayönü ilçe merkezi ile Sarayönü’ne bağlı Ertuğrul, Kurşunlu ve Ladik mahallelerine hizmet verecek atıksu arıtma tesisi kurma çalışmalarının başlatıldığını söyledi.

bayındırdaki arıtma tesisleri Haberi

bayındırdaki arıtma tesisleri

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Küçük Menderes Havzası’nı kirlilikten kurtarmak için başlattığı arıtma seferberliği sürdürüyor.  Havzada Güneybatı, Urla, Urla Yüksek Teknoloji, Menderes (Havza), Özdere, Seferihisar, Doğanbey, Bayındır, Torbalı ile Ayrancılar -Yazıbaşı ileri biyolojik atık su arıtma tesislerini kuran İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Bayındır Hasköy’deki arıtma tesisini de tamamlayarak hizmete aldı. Bayındır’ın Arıkbaşı, Çırpı, Hasköy ve Havuzbaşı yerleşimlerinin evsel atık sularını arıtan tesis, Hasköy ve Gerenler Mahallesi sınırları içerisinde 10 bin metrekarelik alanda yer alıyor. Günlük 2 bin metreküp artıma kapasitesiyle yaklaşık 10 bin kişinin atık suyunu arıtacak kapasiteye sahip  tesiste, ileri biyolojik yöntemlerle arıtma yapılıyor.


Arıkbaşı, Çırpı, Hasköy ve Havuzbaşı mahallelerinin evsel atıklarının alınarak tesise iletilmesi amacıyla yaklaşık 8 kilometre uzunluğunda atık su iletim hattı ile iki adet terfi merkezi...