09 / 05 / 2024

Bayırköy atık su arıtma tesisi

Bayırköy atık su arıtma tesisi

Kaymakamlık, il genel meclis üyelerinin desteği ve eski belediye başkanı Cihat Bingöl girişimleri ile bulduğu İstanbul Maslak Rotary Kulübü ’nün finansmanlığı ile kurulan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı.

Kanal İstanbul atık su sorununu çözecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim dediği ve tartışmalara neden olan çılgın proje Kanal İstanbul'da ilk köprünün temelinin ne zaman atılacağı belli oldu. Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un atık su sorunu çözüme kavuşacak...

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bozkurt Altyapı Atık Su Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Bozkurt tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında 1500 yıllık su kemeri bulundu!

Gaziosmanpaşa'da başlatılan kentsel dönüşüm projesinin kazı çalışmaları sırasında Roma dönemine ait 1500 yıllık su kemeri ortaya çıktı.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Bakırköy'e Tarık Akan Kültür Sanat Merkezi geliyor!

Bu sene içerisinde tamamlanarak halka açılması planlanan Bakırköy Tarık Akan Kültür Sanat Merkezi için 22 Mart'ta ihale yapılacak..

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi kuruldu!

Naturel Atık Su Arıtma Teknojileri Kurumsal Tedarik Hizm. Dan. Tic. ve San. Anonim Şirketi Elif Kurşun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ak Proje'den Bakırköy ve Küçükçekmece'ye 1.572 konut!

Akros İstanbul projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkaran Ak Proje Bakırköy ve Küçükçekmece'de iki yeni proje inşa edecek. Projelerde toplam 1.572 konut yer alacak.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve kendi elektriğini üretecek olan Siverek Atık Su Arıtma Tesisi tamamlandı

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Bilecik Bayırköy'e yeni futbol sahası!

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında sona yaklaşılıyor. Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet KAsapoğlu’nu ziyaret ederek sahanın tamamlanma sözleşmesini imzaladı.

Antalya Akseki'nin 35 yıllık su sorunu çözüldü!

Akseki Susuz Şahap Mahalle Muhtarı Kemal Ulaş, 100 yıllık su sorunlarını tarihe gömen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi. Türel, Susuz Şahap’ın adının artık Sulu Şahap olması gerektiğini söyledi.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Rami Yeni Mahalle'nin 20 yıllık altyapı sorunu çözüldü!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın girişimleriyle, Rami Yeni Mahalle Necip Fazıl Kısakürek Sokağı'nın 20 yıldır çözülemeyen yağmur suyu ve atık su problemini çözüme kavuşuyor.

Bayırköy atık su arıtma tesisi Haberi

Bayırköy atık su arıtma tesisi


Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine bağlı olan Bayırköy, Küresel Bağış Programı kapsamında, Atık Su Arıtma tesisine kavuşan ilk köy oldu.

İlçenin en güzel yerlerinden birinde kurulu olan 700 nüfuslu köy, Kaymakamlık, il genel meclis üyelerinin desteği ve eski belediye başkanı Cihat Bingöl girişimleri ile bulduğu İstanbul Maslak Rotary Kulübü ’nün finansmanlığı ile kurulan Atık Su Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Gelibolu Kaymakamı Oktay Çağatay, “Ben bu güzel ilçede göreve geleli 2 ay oldu. Bu tesisin yapımında asıl pay sahibi benden önceki kaymakam Namık Kemal Nazlı’nındır. Bu böyle bir güzel tesisin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyorum. İnşallah elbirliği ile böyle güzel hizmetleri bizde yaparız. Bu güzel tesisin yapılmasına vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan köy muhtarı Cevdet Dağbaşı...