20 / 05 / 2024

Bayırköy yatırımları

Bayırköy yatırımları

2016 yılında gerçekleştirilen projelerle Bilecik'in parlayan beldelerinden biri haline gelen Bayırköy'de, 2017 projeleri de çok ses getirecek.

Türklerin Miami'deki emlak yatırımları katlandı: Düşük emlak vergisi ve Amerikan vizesiz ev sahibi olma imkanı!

IRG Yöneticisi Cengiz Bayırlı, Türklerin Miami'deki emlak yatırımlarının katlandığına dikkat çekti. Peki neden? İşte Türk yatırımcıların tercihleri...

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Türk inşaat şirketleri yatırımlarını Makedonya’ya yapıyor!

Perakendeden inşaata, finanstan hizmetlere kadar Türk şirketlerinin Makedonya’daki yatırımları 1.8 milyar dolara ulaştı. Türk inşaat şirketleri bölgede büyük yatırımlara imza attı.

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Dış yatırımların yüzde 28’i gayrimenkul işlerine gitti!

Türk yatırımcıların dışarıda da gayrimenkule ilgisinde artış var. İlk 4 ayda yurtdışında yapılan doğrudan yatırımların yüzde 28’i gayrimenkule gitti.

Sırbistan Sancak'ta Türk yatırımları artacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Sancak'taki Novi Pazar Belediye Başkanı Nihad Bisevac ile görüştü. Bilgiç, Sancak'ta Türk yatırımlarının artacağını söyledi.

Şarköy yatırımları artarak devam edecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Şarköy Belediyesinin Meclis Toplantısına katıldı. Albayrak Şarköy yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

Kamu yatırımlarına en büyük engel istimlak sorunları!

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, kentte kamu yatırımlarının önündeki en büyük engelin istimlak sorunları ve maliyetleri olduğunu belirtti. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, devam etmekte olan projelerle ilgili bilgiler verdi.

Bayırköy yatırımları Haberi

Bayırköy yatırımları

2016 yılında gerçekleştirilen projelerle Bilecik'in parlayan beldelerinden biri haline gelen Bayırköy'de, 2017 projeleri de çok ses getirecek. 



Projeler hakkında bilgi veren Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa YAMAN, amaçlarının Bayı rköylülere 7/24 hizmet verebilmek olduğunu belirtti. 

Bayırköy için hayal denilen gölet projesinin 2017 yılı içerisinde tamamlanacağını belirten Yaman, yakın zamanda bomba bir projenin daha Bayırköylüler ile buluşacağını söyledi. Öncelikli projelerinden bahseden Yaman, "Bayırköy'de Gölet projemiz devam ediyor. 1972deki sel bizi epey bir ürküttü Bayırköy halkı olarak. O selde 9 tane vatandaşımız vefat etti. Ben bunu daha önce de söylemiştim. Onlarca ev yıkıldı, yüzlerce hayvan telef oldu. O yüzden bizim en önemli projelerimizden biri göletti. Bayırköy için hayal bir projeydi. Allah nasip etti. Bu dönem başladık bu projemize. İnşallah 2017 yılı içerisinde göletimiz...