21 / 05 / 2024

Baykal Baylav

Baykal Baylav

Buba Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Baykal Baylav Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Haziran'da Şişli, I Tower'da kuruldu.

Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Özbaykal İnşaat Mühendislik İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baykal tarafından kuruldu.

Şanslı İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanslı İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protem Hafriyat İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Baykal tarafından kuruldu.

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uteg Ufuk Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Baykal Abdullah Dinç tarafından kuruldu.

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Global İnşaat Madencilik Nakliyat Peyzaj Tekstil Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Onut Baykal tarafından kuruldu.

Polimek İnşaat Nakliye Madencilik Orman Ürünleri Peyzaj Temizlik Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polimek İnşaat Nakliye Madencilik Orman Ürünleri Peyzaj Temizlik Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Onut Baykal tarafından kuruldu.

Labirent Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labirent Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferkan Baykal tarafından kuruldu.

Clg Atlas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Clg Atlas Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Erhan Baykal ve Serkan Uysal ortaklığında kuruldu.

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bausec İnvest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler’de 50 bin sermaye bedeli  ile Tarık Erhan Baykal  ve Sami Candan Arık  tarafından kuruldu.

Profaz Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Profaz Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Selim Baykal tarafından kuruldu.

Albayrak34 Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi açıldı!

Albayrak34 Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yakuplu Şubesi Yakuplu’da  50 bin TL sermaye bedeli Okan Baykal  tarafından kuruldu.

Deniz GYO'da yönetim kurulu değişikliği!

Deniz GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Baykal Karacaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Yeliz Koraşlı Özdemir'in Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi.  

Baykal Karacaoğlu kimdir?

Eski Deniz GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Baykal Karacaoğlu kimdir? Baykal Karacaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Baykal Karacaoğlu'nun biyografisi...

Baykal Baylav Haberi

Baykal Baylav

Buba Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Baykal Baylav Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu. 


Buba Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.   Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu...