25 / 07 / 2024

baymak samsun toplantı

baymak samsun toplantı

Baymak,17 Nisan 2013 Çarşamba günü Grand Deluxe Amisos Hotel’de yaklaşık 300 sektör üyesini büyük bir organizasyonla bir araya getirerek, değişim kampanyasını duyurduve yenilenebilir güneş enerji sistemleri hakkında yeni ürünlerini tanıttı...

Samsun Havza Belediyesi'nden yüzde 60 kira indirimi!

Samsun Havza Belediyesi'nin Nisan Ayı Meclis toplantısında alınan karara göre; belediyeye ait iş yerlerinin kira ücretlerinde yüzde 60 indirim yapılacak. 

Mustafa Demir: Samsun'u yeniden inşa ediyoruz!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Daire Başkanlıkları ile değerlendirme toplantısında konuştu. Başkan Demir, Samsun’u yeniden inşa ettiklerini söyledi.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Samsun'da 16 yılda 9 bin 459 konut teslim edildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Samsun Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Erdoğan, bölgede hayata geçirilen yatırım ve projelerden bahsetti. 

Kırıkkale-Samsun Demiryolu projesi için halkın görüşü alınacak!

Kırıkkale-Çorum-Merzifon-Samsun Demiryolu Projesi kapsamında Halkın Katılımı Toplantısı yapılacak...

Samsun'da imar barışı anlatıldı!

Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü işbirliğiyle imarsız yapıların kayıt altına alınmasını öngören "İmar Barışı" hakkında mahalle muhtarları ve vatandaşlar ile bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Samsun Derebahçe Sosyal Tesisleri hizmete girdi!

Samsun'un en büyük toplantı ve düğün organizasyonlarının yapılacağı, etüt merkezleri, sinema ve fitness salonları, mescit, kafeterya, otopark ve dinlenme mekanları gibi birçok sosyal alanın bulunduğu Derebahçe Sosyal Tesisleri hizmete girdi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hastane ve Kökçüoğlu mahallerindeki kentsel dönüşümü anlattı. Dönüşüm çalışmaları hakkında halka bilgi veren Tok: "Kimsenin rızası olmadan evi yıkılmayacak." dedi.

Samsun Atakum'da betonlaşma tepkisi!

Atakum Muhtarlar Toplantısı, Samsun Valiliği tarafından düzenlendi. Toplantıda, ilçenin betonlaştığı ve çok katlı yapıların arttığı konuşuldu.

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

Samsun Büyükşehir Meclisi'nde 42 madde kabul edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak Ayı 1. Oturumun son toplantısı Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Başkan Vekili Turan Çakır’ın başkanlığında gerçekleşti.

Samsun'da kaçak yapılaşma önlenecek!

Kalkınma Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) Kasım ayı istişare toplantısı Samsun’un Vezirköprü ilçesinde yapıldı.

Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin düzenlediği programda genç iş adamları ile bir araya geldi. Yılmaz toplantıda, "Samsun Gülsan, İstanbul’un Sultanahmet’i gibi olacak." dedi

baymak samsun toplantı Haberi

baymak samsun toplantı

Baymak Tanıtım ve Eğitim Toplantısı, Baymak Genel Müdürü Ender Çolak’ ın katılımıyla Samsun’ da çok yoğun ilgi ile gerçekleşti. Çolak konuşmasında şunları söyledi: “Pahalı enerjiye karşı, yüksek teknolojiye sahip ürün gamıyla her zaman tüketiciye tasarruf sağlayan ve doğa dostu ürünleriyle çevreye duyarlılığını bir kez daha gösteren, ısıtma-soğutma sektörünün lider ismi Baymak ile ,10 Nisan-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında tüm Türkiye’de gerçekleşecek geri dönüşüm kampanyası ile eski kombinizi geri alıyor yerine uygun fiyatlarla üstün teknolojiye sahip yoğuşmalı kombi veriyoruz. Üstelik eski kombilerin, lisanslı geri dönüşüm tesislerinde insan ve çevre sağlığına zarar vermeyecek şekilde geri dönüşümünü ve bertarafını sağlıyoruz. Ayrıca kampanyaya katılan herkese 22’’ Vestel Led TV Baymak’ tan hediye ediyoruz! dedi.


Kampanyanın yanında yenilenebilir enerji alanında öncü bir projeye imza attıklarını...