04 / 05 / 2024

Bayraklı Adalet Mahallesi yeni otopark

Bayraklı Adalet Mahallesi yeni otopark

Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı.

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

İzmir Bayraklı'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Karşıyaka 1. Satış Memurluğu, İzmir ili, Bayraklı ilçesi, Bayraklı Mahallesi, 8854 ada 1 parselde yer alan arsayı 18 milyon 295 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

İzmir Bayraklı'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İzmir 17. İcra Dairesi, İzmir ili, Bayraklı ilçesi, Manavkuyu Mahallesi, 4094 ada 20 parselde yer alan 5 katlı binayı 8 milyon 460 bin TL'ye satıyor...

İzmir Bayraklı'da 67 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 5. İcra Dairesi, İzmir ili, Bayraklı ilçesi, Salhane Mahallesi, 2391 ada 40 parselde yer alan gayrimenkulü 66 milyon 980 bin 625 TL'ye satıyor...

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

Bayraklı’daki eğik bina tehlike saçıyor!

İzmir Bayraklı'da Fuat Edip Baksı Mahallesi'nde bulunan 'Çiğdem Apartmanı'nın zemininde kayma olduğu şikayeti üzerine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri incelemeler gerçekleşti.

Bayraklı'da 16 milyon TL'ye mahkemeden satılık arsa!

İzmir 6. Sulh Hukuk Mahkemesi,İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Salhane Mahallesi 25596 ada, 1 parselde yer alan 4 bin 86 metrekarelik arsayı 16 milyon TL'ye satıyor..

Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşüm hızlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "İnşallah İzmir Bayraklı Çiçek Mahallesi'ndeki dönüşümü hızlı şekilde gerçekleştireceğiz." dedi.

Samsun'un imar sorunu çözülecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Adalet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Şahin, bölgede imar sorununun çözüleceğini açıkladı.

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bayraklı'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasfındaki gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adalet Hanım Konakları'nda 3.7 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi,Kaldırım Mevkii'nde yer alan Adalet Hanım Konakları isimli sitedeki dubleks mesken nitelikli gayrimenkul 3 milyon 700 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Bayraklı Adalet Mahallesi yeni otopark Haberi

Bayraklı Adalet Mahallesi yeni otopark

Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı.

Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek. Otopark zemini için 6 bin 100 metrekare beton parke taşı döşenecek, bin 700 metrekare yeşil alana sahip olacak. 10 tanesi engelli araçları için olmak üzere 66 aracın park edebileceği otopark ücretsiz olacak.


“BÜYÜK ÖLÇÜDE SIKINTIYI GİDERECEK”

Artık evlerde birden fazla araba olduğunu, bunun sonucunda da otopark sıkıntısı yaşandığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Vatandaşlar akşam evine geldiğinde arabasını park edecek yer arıyor. Kimi zaman evinin önünü yerine arka sokağa arabasını bırakıyor. Bölgede yeni evler yükseliyor. Beraberinde de otopark ihtiyacı...