15 / 05 / 2024

Bayraklı adalet mahallesine otopark mı yapılacak

Bayraklı adalet mahallesine otopark mı yapılacak

Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı'na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek

İzmir Bayraklı'da revizyon planları tamamlandı!

Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde, 80 hektar büyüklüğündeki alanda imar planlarını bitirdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ben müteahhitin değil, halkın başkanıyım. Bize güvenin, vatandaşlarımızın bir kuruşluk hakkını başkalarına yedirirsem namerdim” dedi.

Bayraklı'da imar planları yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde imar plan revizyonu çalışması yaptı. Konuyla ilgili düzenlenen toplantıda belediye meclis üyelerine sunum yapıldı.

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

İzmir Adalet Mahallesi'nin imar planı yenilenecek!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahalleri'nin ardından Adalet Mahallesi'nin eskiyen imar planını yenilemeye hazırlanıyor.

İzmir Bayraklı'nın 2 mahallesine yeni imar planı!

İzmir Bayraklı'nın Tepekule ve Çay mahalleleri için hazırlanan yeni imar planları Büyükşehir'den onay bekliyor. İmar planları bitişik nizamda 3 ve 4 kat olan yapılaşma hakkını, parsellerin birleştirilmesi şartıyla 7-10 kata çıkarıyor.

İzmir Bayraklı'da inşaat işçilerinden eylem!

ADALET Bakanlığı'nın Bayraklı İlçesi'nde yapımı devam eden İzmir Bölge İdare Mahkemesi Binası inşaatında çalışan işçiler taşeron firmanın maaşlarının ödemediğini öne sürerek eylem yaptı.

İzmir Bayraklı'da otopark projesi tamamlandı!

Bayraklı’da vatandaşların araçlarını kapılarının önüne rahat bir şekilde park edebilmesi için Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde başlatılan otopark projesini tamamladı. 66 araçlık otoparktan vatandaşlar ücretsiz yararlanacak.

Bayraklı'da parklar yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Çay Mahallesi, Tepekule, Osmangazi, Adalet ve Manavkuyu Mahallelerinde bulunan mevcut parkları revize ederek, modern görünümlü alanları vatandaşlara kazandırdı.

Bayraklı Adalet mahallesine yeni otopark!

Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı'na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek

İzmit Bayraklı Adalet Mahallesi'nde otopark yapılacak!

Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı.

İzmir Bayraklı'ya yeni otopark!

Bayraklı'da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

Bayraklı Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor!

İzmir Bayraklı spor salonuna kavuşuyor. Bayraklı Belediyesi tarafından Adalet Mahallesi'nde yapılan ve belediye meclisince Mustafa Kemal Atatürk ismi verilen spor salonunun açılışına sayılı günler kaldı.

Bayraklı adalet mahallesine otopark mı yapılacak Haberi

Bayraklı adalet mahallesine otopark mı yapılacak


Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı'na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek. Otopark zemini için 6 bin 100 metrekare beton parke taşı döşenecek, bin 700 metrekare yeşil alana sahip olacak. 10 tanesi engelli araçlar için park yeri olmak üzere 66 aracın park edebileceği otopark ücretsiz olacak. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, artık evlerde birden fazla araba olduğunu, bunun sonucunda da otopark sıkıntısı yaşandığını belirterek, "Vatandaş akşam evine geldiğinde arabasını park edecek yer arıyor. Kimi zaman evinin önünün yerine arka sokağa arabasını bırakıyor. Adalet Mahallemize 66 araçlık bir otopark yapacağız. Bölgede yeni evler yükseliyor. Beraberinde de otopark ihtiyacı oluyor. Kısa sürede hayata geçireceğimiz bu proje...