06 / 05 / 2024

Bayraklı Belediyesi emlak vergisi

Bayraklı Belediyesi emlak vergisi

Bayraklı Belediyesi emlak, çevre ve temizlik, ilan-reklam ve vatandaşların belediyeye yaptığı tüm vergi-harç gibi ödemeleri gerçekleştirenlerin cep telefonlarına mesaj göndererek hem teşekkür ediyor hem de hatırlatmada bulunuluyor.

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

İskele Belediyesi emlak vergisi ödeme tarihini uzattı!

Kıbrıs İskele Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle bir takım düzenlemeler yaptı. Düzenlemeler kapsamında emlak vergisinin 1. taksit ödemeleri için son günü 31 Mayıs'a kadar uzattı...

Esenler Belediyesi emlak vergisi borçlularını ilanla duyurdu!

Esenler Belediyesi, 2014 Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'ni ödemeyen vatandaşları gazeteye verdiği ilanla duyurdu. İlanda 2 bin kişiye yakın isim yer aldı.

Antakya Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Antakya Belediyesi emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 2. taksiti için uyarı yaptı...

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitleri için ödeme süresinin 30 Kasım Cuma günü sona ereceğini bildirdi. 

Çorum Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çorum Belediyesi, Emlak Vergisi ve 2018 yılı İşyeri Çevre Temizlik Vergisi ödemeleriyle ilgili uyarı yaptı.

Muratpaşa Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Muratpaşa Belediyesi, ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksit ödemelerinin 30 Kasım Cuma günü sona erdiğini hatırlattı. 

Bingöl Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Bingöl Belediyesi, emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisine ait ikinci taksit ödemelerin ay sonuna kadar yapılması gerektiğini hatırlattı ve mükellefleri uyardı.

Bayraklı Belediyesi emlak vergisi Haberi

Bayraklı Belediyesi emlak vergisi


Bayraklı Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü emlak, çevre ve temizlik, ilan-reklam ve vatandaşların belediyeye yaptığı tüm vergi-harç gibi ödemeleri gerçekleştirenlerin cep telefonlarına mesaj göndererek hem teşekkür ediyor hem de hatırlatmada bulunuluyor. Bu yöntem sayesinde de belediyenin vergi toplamada geçen yıllara oranla artış yakalaması ise yüzleri güldürüyor. Öte yandan emlak, çevre ve temizlik vergilerinin 2. taksitinin son ödeme tarihinin ise 30 Kasım olduğu bildirildi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Mali İşler Müdürlüğümüz mesaj sistemi sayesinde vergi borçlarını daha hızlı bir şekilde tahsil eder duruma geldi. Bunda bizim e-belediyecilik ve mobil uygulama seçeneklerimizin de bulunması etkili oldu. 

Bununla birlikte vatandaşlarımız da dönem vergileri hakkında bilgilendirildikleri için vergi tahsilinde bir artış da yaşandı. Bundan sonraki dönemlerde de bu sürecek" dedi.



Yeni...