17 / 05 / 2024

Bayraklı Belediyesi kent bilgi sistesi

Bayraklı Belediyesi kent bilgi sistesi

Bayraklı Belediyesi'nin bir ilke imza atarak hayata geçirdiği kent bilgi sistemini kısa sürede 23 bin 732 kişi ziyaret ederken, e-imar uygulamasından ise 177 bin 575 kişi faydalandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi taşınmazlarını öğrencilere tahsis edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi kent genelinde öğrencilere verdiği desteğe devam ediyor. Belediye mülkiyeti kendilerine ait taşınmazlarını öğrencilerine tahsis etti. 

İzmir Bayraklı'da 10.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bayraklı Belediyesi, İzmir Yamanlar'da yer alan arsayı 10 milyon 474 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

İzmir Bayraklı'da riskli yapılar için düzenleme!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçede bulunan riskli yapılar için yeni düzenlemeyi hayata geçiriyor. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından hazırlanan imar planı notu CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oy birliğiyle kabul edildi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi yapı stoku için çalışmalara başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan yapıların envanterini çıkarmak için çalışmalara başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Bayraklı'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bayraklı Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan eski yapıları yıkıp, yerine yenilerin inşa edilmesi için karar aldı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Bayraklı Belediyesi çürük yapı açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı açıklamada, Bayraklı Belediyesinden kendilerine ilçedeki binaların çürük olduğuna dair herhangi bir rapor veya yazının gelmediğini belirtti.

İzmir Bayraklı Belediyesi çürük yapıları 10 yıl önce raporladı!

Deprem incelemesi için İzmir’e CHP’li Seyit Torun, “Belediyeler İzmir’de 11 binin üzerinde binayı denetlemiş. Bayraklı Belediyesi, yıkılan 3 bina dahil, Bayraklı’da 208 çürük bina tespit edip Çevre Bakanlığı’na bildirmiş. Neden gereği yapılmadı” dedi...

Bayraklı Belediyesi kent bilgi sistesi Haberi

Bayraklı Belediyesi kent bilgi sistesi

TEKNOLOJİYİ yakından takip ederek, vatandaşın istediği bilgiye anında ulaşabilmesini sağlayan Bayraklı Belediyesi'nin, www.bayrakli.bel.tr web adresi üzerinde hizmete sunduğu "kent rehberi" ve "e-imar" projesi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kent rehberi sayesinde ilçenin cadde ve sokakların gelişimin 3 boyutlu olarak görebilen vatandaşlar, şikayetlerini de bu sistem üzerinde dile getirebiliyor. Kısa süre önce oluşturulan bu sistemi şimdiye kadar 23 bin 732 kişi ziyaret etti. Yine belediyenin resmi web adresine girerek e-imar uygulamasından faydalanan kişi sayısı ise 177 bin 575 olarak kaydedildi. 


KISA SÜREDE BÜYÜK DESTEK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni teknolojileri belediyenin sistemine entegre ettiklerini belirterek, "Kent rehberi gerçekten kısa sürede büyük beğeni kazandı. 

Vatandaşlarımız oturdukları sokağı, caddeyi bir tıkla 3 boyutlu olarak girebiliyor. E-imar uygulaması da oldukça beğenildi. Vatandaşlar web adresimiz üzerinden ada...