05 / 05 / 2024

Bayraklı Belediyesinin yaptığı parklar

Bayraklı Belediyesinin yaptığı parklar

Bayraklı Belediyesi, ilçenin yeşilendirilmesine yönelik yaptığı çalışmalarla bu güne kadar 1 milyon 266 bin 361 metrekareye ulaştı. Belediye parkların, çocuk oyun alanlarının sayısını artırırken bir yandan da ağaçlandırma yapıyor.

Tunç Soyer Bayraklı'daki emsal artışı davasını değerlendirdi!

TMMOB ve İKK, emsal artışını içeren uygulama imar planı plan notunun sürtürülmesinin durdurulması ve reddi için İBB ve Bayraklı Belediyesi’ne dava açtı. Söz konusu davaya ilişkin İBB Başkanı Tunç Soyer açıklama yaptı.

Maaşlarını alamayan İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri grev yaptı!

İzmir Bayraklı 'da inşa edilen İzmir Şehir Hastanesi inşaat işçileri maaşlarını alamadıklarını söyleyerek grev yaptı.

TOKİ'den Bayraklı deprem konutları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Bayraklı ilçesine inşa edilecek konutları yapacak firma ile ilgili açıklama yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.

Murat Kurum: Bayraklı'da 1000 konteyner kuruyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bayraklı'da ilk etapta bin konteynır kuruyoruz, çalışmalar dün başladı, 19 gün sonra teslim edeceğiz." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Bayraklı Belediyesi çürük yapı açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı açıklamada, Bayraklı Belediyesinden kendilerine ilçedeki binaların çürük olduğuna dair herhangi bir rapor veya yazının gelmediğini belirtti.

Antalya Ali Çetinkaya’da kentsel tasarım çalışmaları başladı!

Antalya'da yer alan Ali Çetinkaya Caddesi, büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmalarla bir çekim merkezi haline gelecek.

Bayraklı'da imar planları yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi Adalet ve Manavkuyu mahallelerinde imar plan revizyonu çalışması yaptı. Konuyla ilgili düzenlenen toplantıda belediye meclis üyelerine sunum yapıldı.

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

İzmir Bayraklı'da 10.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Soğukkuyu Mahallesi'nde 10.9 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale için 17 Mayıs'a kadar başvurulabilecek..

Çerkezköy yatırımları hız kesmiyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çerkezköy Belediyesini ziyaret etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir süre sohbet eden Başkan Albayrak Çerkezköy Belediyesinin yaptığı ve yapacağı projeleriyle ilgili bilgiler aldı.

Samsun Yörükler Mahallesi'ndeki belediyenin yıkım faaliyetleri mecliste!

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun ili Bafra ilçesi Yörükler Mahallesi'nde büyükşehir belediyesinin yaptığı yıkım ile ilgili hususları dile getirdi.

Ordu Ünye Hükümet Caddesi yenilendi!

Ünye'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışma ile modern bir görünüme kavuştu.

Bayraklı Belediyesinin yaptığı parklar Haberi

Bayraklı Belediyesinin yaptığı parklar


Bayraklı Belediyesi, ilçenin yeşilendirilmesine yönelik yaptığı çalışmalarla bu güne kadar 1 milyon 266 bin 361 metrekareye ulaştı. Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalarla parkların, çocuk oyun alanlarının sayısını artırırken bir yandan da ağaçlandırma yapıyor. Yapılan çalışmalar sayesinde ilçedeki park sayısı kısa sürede 246'ya çıkarıldı. İlçedeki toplam yeşil alan miktarı 1 milyon 266 bin 361 metrekare olurken, kişi başına düşen yeşil alan ise 4.08 metrekareye yükseldi.


Yeşile önem veriyoruz

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeşillendirme çalışmalarına her zaman önem verdiklerini belirterek, "Göreve geldiğimizden bu yana park ve yeşil alan sayımızı artırmak için yoğun bir çalışma yürüttük. Çocuklarımıza daha yeşil bir Bayraklı bırakmak için çalışıyoruz. İlçemizin yapısından kaynaklanan bazı sıkıntılar var. Bunları da zamanla aşacağız" dedi.



Yeni...