24 / 05 / 2024

bayraklı Emin Balım parkı

bayraklı Emin Balım parkı

Bayraklı Belediyesi Osmangazi Mahallesinde 5 bin 500 metrekare büyüklüğünde bir park yaptı. Emin Balım ismini alan parkın içinde basketbol sahası, spor aletleri ve koşu yolu bulunuyor.

Bayraklı'da 1 ay içerisinde tüm riskli binalar yıkılacak!

İzmir Depremi'nde sonra çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 ay içerisinde Bayraklı'da tüm riskli binaların yıkılacağını söyledi.

Petek Dinçöz'den 12 milyon liralık icra takibi!

Şarkıcı Petek Dinçöz, bir dönem sunuculuğunu gerçekleştirdiği 'Arım Balım Peteğim' programındaki yapımcısıyla mahkemelik oldu

Ngn Mühendislik İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Ngn Mühendislik İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Balım tarafından kuruldu. 

Bayraklı'da toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündeminde!

İzmir Bayraklı'da yapımı devam eden şehir hastanesinin yakınında sağlık çalışanları için toplu konut yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eminönü balıkçıları tarihe mi karışıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Eminönü’nde balık ekmek satan iş yerlerine 1 Kasım’ kadar boşaltılması için ihtarname gönderildi. Yarın balık teknelerinin çekilmesi için son gün. Eminönü esnafı, "Umarız kararı geri alırlar" diye konuştu...

Bosna Alaca Camisi açıldı!

Bosna Alaca Cami'si Vakıflar Genel Müdürlüğü 'nün katkıları ile bugün yeniden açıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy " Bir daha o büyük acıların yaşanmayacağından emin olacağımız bir geleceği oluşturma fikri ve idealiyle çalışmak bizlerin asli görevidir" dedi.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

Modda Bayraklı Kasım 2016'da teslim edilecek!

"Devam Eden En İyi Rezidans Projesi" kategorisinde; Türkiye'nin en iyi Rezidans Ödülü'nü kazanan Ontan İnşaat, Bayraklı projesini Kasım 2016'da teslim edecek.

Karnesi 'pekiyi' olan mükellefin vergisine oran indirimi!

Bakan Ağbal: "Mükellef geçmişteki borçlarını düzenli ödediyse, geçmiş 3 yılına bakacağız vergi denetimlerinde herhangi bir sıkıntı yoksa, 3 yılında karnesi pekiyi ise o zaman diyeceğiz ki 'ödeyeceğiniz vergiyi daha düşük oranda ödeyin.' Oran indirimine gideceğiz" dedi.

Vergi incelemeleri online takip edilebilecek!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Mükelleflerimiz hazırladığımız portal ile artık vergi incelemelerinin hangi aşamada olduğunu 'online' olarak anında görebilecek." dedi.

Ordu'ya 10 milyon Euro'luk tesisi kuruluyor!

Ordu'da Arcılık Araştırma Enstitüsü tarafından hayata geçirilen Arım Balım Peteğim Projesi kapsamında inşa edilen tesisin 2017 yılı ortalarında faaliyete geçmesi planlanıyor. Projeden Karadenizli bal üreticilerinin yanı sıra ülke genelinde tüm sektör temsilcileri de yararlanabilecek.

Bayraklı dönüşümünde vatandaş müteahhitle anlaşacak!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bu iki mahallede dönüşümün kendiliğinden gerçekleşeceğini, vatandaşın müteahhitle anlaşacağını belirtti.

Hasan Karabağ'dan Bayraklı'ya 7 müjde!

Bayraklı'ya milyonlarca liralık yatırım yaptıklarını ve yatırımları sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Cemevinden müzeye kadar 7 projemiz bu yıl hayata geçecek" dedi .

bayraklı Emin Balım parkı Haberi

bayraklı Emin Balım parkı

Bayraklı Belediyesi Osmangazi Mahallesinde 5 bin 500 metrekare büyüklüğünde bir park yaptı.

Bayraklı Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Osmangazi Mahallesinde yaklaşık 5 bin 500 metrekarelik alana yapılan parkın içinde adeta yok yok. Çocukların özgürce oynayabileceği 150 metrekare büyüklüğünde basketbol sahası, yetişkinlerin yararlanabileceği 108 metrekarelik spor aletleri alanı, parkın çevresini dolanan 480 metre uzunluğunda koşu yolu, 3 bin 20 metrekare yeşil alan bulunan park toplamda 5 bin 402 metrekarelik alana kuruldu. Emin Balım ismini alan parkın içinde basketbol sahası, spor aletleri ve koşu yolu bulunuyor. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki park ve yeşil alan sayısını her geçen gün artırdıklarını belirterek, “Bayraklı parkları ile daha güzel. Ekiplerimiz parkta küçük eksikleri gideriyor. Yakında hemşehrilerimizle birlikte parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.


DAMLA SULAMA...