28 / 04 / 2024

bayraklı imar planı

bayraklı imar planı

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, kaya düşmesi sonucu bir bölümü afet riski bulunan mahalledeki 6 bina için yıkım çalışmalarına başlandı.

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Bayraklı'nın eskiyen imar planları yenileniyor!

İzmir'in Bayraklı ilçesinin 6 mahallesinde 1980’li yıllarda yapılmış eski imar planları revize edildi. Yeni imar planları ile 10 katlı yeni konutlar yapılacağı açıklandı.

Revizyon planlarıyla Bayraklı'nın önü açılacak!

İzmir'de gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı Bayraklı'da vatandaşlarla müteahhitleri kentsel dönüşümde ortak bir zeminde uzlaştırma adına imar planlarında revizyon çalışmasının ilk adımı atıldı.

Bayraklı imar revizyonu için ilk adım!

Bayraklı Belediye meclisinde, Tepekule ile Çay Mahallesi sakinlerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu oy birliği ile kabul edildi. Karar onaylanması üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi.

Hasan Karabağ vatandaşa imar planını anlattı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Nafiz Gürman Mahallesi'nde faaliyet gösteren Avcılar Atıcılar Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi

Bayraklı'da parseller birleşip daha yüksek katlı imar verilecek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, " İmar planlarını küçük küçük parseller birleşip daha yüksek katlı imar verilecek noktaya getiriyoruz " şeklinde ifadelerde bulundu.

Bayraklı'da bazı mahallelerin imar planları değişecek!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, halk buluşmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Emek Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Karabağ, imar planı revizyonu, semt merkezi ve pazar yeri konusunda vatandaşlara yeni bilgiler verdi.

Bayraklı'da 1. katlar ticarethane olabilecek!

Bayraklı'da 1. katlar ticarethane olabilecek. Bayraklı Belediyesi'nden esnafa müjdeli haber geldi. Belediye meclisi kararıyla birlikte bundan böyle zeminle bağlantılı birinci katlar da ticaret alanı olarak kullanabilecek.

Bayraklı'da yıkıma ruhsat şartı geliyor!

Bayraklı'da yıkıma ruhsat şartı geliyor. İZMİR'İN Bayraklı Belediyesi İlçe sınırları içinde yapımı gerçekleştirilecek inşaatlar için istenen yapı ruhsatını bundan böyle yıkım yapılacak binalar için de talep edecek.

Bayraklı'da imar değişikliğinde ne gerekiyorsa yapılacak!

Bayraklı'da imar değişikliğinde ne gerekiyorsa yapılacak. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, BAYGEM'de kurs gören öğrenciler ve onların velileri ile buluştu, gerçekleştireceği projelerini anlattı, gelen soru ve önerileri dinledi.

Bayraklı'dan dönüşüm için plan revizyonu atağı!

Bayraklı'dan dönüşüm için plan revizyonu atağı geldi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve imar planları ile kentsel dönüşümyapmanın zor olduğunu belirterek, ilçedeki imar planlarında revizyona gidileceğini açıkladı.

Bayraklı'da plan revizyonu atağı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve imar planları ile kentsel donuşum yapmanın zor olduğunu kaydetti Hasam Karabağ, "İlçedeki imar planlarında revizyona gideceğiz" dedi.

Bayraklı'da plan revizyonu atağı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, mevcut yasa ve imar planları ile kentsel dönüşüm yapmanın zor olduğunu kaydetti. Karabağ, " İlçedeki imar planlarında revizyona gideceğiz " dedi.

Bayraklı'da dönüşüm revizyonu!

Bayraklı'da dönüşüm revizyonu yapılıyor. İzmir'de gece kondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı Bayraklı'da vatandaşlarla müteahhitleri kentsel dönüşümde ortak bir zeminde uzlaştırma adına imar planlarında revizyon çalışması başlatıldı.

İzmir Adalet Mahallesi'nin imar planı yenilenecek!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahalleri'nin ardından Adalet Mahallesi'nin eskiyen imar planını yenilemeye hazırlanıyor.

Hasan Karabağ'dan imar planı açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kendiliğinden dönüşüm için imar plan revizyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Tepekule ve Çay Mahallesi'ndeki değişiklikler askıdayken itirazlar oldu. Kimsenin mağdur olmasına izin vermeyiz." dedi

İzmir Bayraklı'da imar plan revizyonu tartışması!

Bayraklı Belediyesi'nce hazırlanan ve Tepekule ile Çay Mahallesi halkını yakından ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu, Bayraklı Belediye Meclisi'nde tartışma konusu oldu.

İzmir Bayraklı'da imar planı değişmeli!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yeni Kent Merkezi'yle ilgili açıklamalar yaparak, "Brezilya gibi önde gökdelenler arkada gecekondu olmaz. Bunun için imar planı değişikliği şart" dedi.

İzmir Behçet Uz Parkı'nın imar planı değişti!

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, geçtiğimiz günlerde hizmete kapatılan Bayraklı Vapur İskelesi’nin yerine sosyal tesis yapılacağını, Behçet Uz Parkı'nın imar planının değiştiğini açıkladı.

Hasan Karabağ: Osmangazi'nin imar planı değişti!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Karabağ, mahalle sakinlerine “Bu bölgenin hayatını değiştirecek imar plan revizyon çalışmasını başlatıyoruz" dedi.

Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi imar planı askıda!

İzmir Bayraklı İlçesi, Refik Şevket İnce Mahallesi 37911 ada, 1 parselin Kamu Hizmet Alanı, 2 parselin Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Bayraklı imar revizyonu için ilk adım!

Bayraklı Belediye meclisinde, Tepekule ile Çay Mahallesi sakinlerini ilgilendiren 1/1000 ölçekli imar plan revizyonu oy birliği ile kabul edildi. Karar onaylanması üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi.

Bayraklı Tepekule Mahallesi'nin yeni imar planı onaylandı!

Bayraklı Belediyesi Tepekule Mahallesi'nde binlerce kişiyi ilgilendiren imar karmaşasına son verdi. Tapulardaki ipotek kararları mahkeme kararıyla iptal edildi. Belediyenin yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi tarafından da kabul edildi.

Bayraklı'da imar planı değişiyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Müteahhitle bir türlü başlamayan kent dönüşümü için belediye altı mahallede imar planı değişikliği yapacak.

Bursa Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı değişikliklerine tepki!

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık, yerel seçim öncesi belediyelerdeki imar planı değişikliklerine tepki gösterdi. Uyanık: "Plan değişiklikleri bir an önce onaylanarak oldu bittiye getirilmek isteniyor." dedi...

Ankara Yenimahalle'de uygulama imar planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara Yenimahalle 14712 ada 1 parsele ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini panoya astı. Detaylar haberimizdeki ekte yer alıyor...

Alemdağ imar planı askıya çıktı!

Flashaber Gazetesi yazarlarından İsa Demir Emlak Piyasası köşesindeki bugünkü yazısında Alemdağ imar planına değindi. Demir, Alemdağ ve Çevresini kapsayan 1/5000 ölçekli imar planının askıya çıktığını belirtti...

bayraklı imar planı Haberi

bayraklı imar planı

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, Çiçekli Mahallesi'nde kaya düşmesi sonucu bazı binaların tehlike altında olduğunu açıklaması sonrasında bölgede çalışma yapıldığını kaydetti.

Mahalledeki teknik çalışmaları hızla tamamladıklarını sözlerine ekleyen Albayrak, şu açıklamalarda bulundu:

"Bölgedeki 6 binanın boşaltılmasına karar verildi. Rıza gösteren 8 malike kamulaştırma bedelleri ödendi. 2 bina yıkıldı, 4'ü de önümüzdeki günlerden yıkılacak. Kamulaştırma bedeli olarak vatandaşlarımıza  2 milyon lira ödendi. Ayrıca vatandaşlara 18 ay boyunca bin 150 lira kira yardımında başladık." 

Albayrak, alanın bir kısmının AFAD tarafından afet riski olan bölge olarak açıklandığını söyledi. Yamaç altındaki evlerin kayalara karşı bariyerle koruma altına alındığını söyleyen Albayrak, mahalle sakinlerini can ve mal güvenliğinin her şeyin önünde geldiğini anlattı.

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında İzmir'deki tüm belediyelere eylem planı hazırladıklarını söyleyen Albayrak, "Belediyelerden aldığımız bilgileri...