08 / 05 / 2024

Bayraklı İzmir Novus Ventus

Bayraklı İzmir Novus Ventus

Novus Ventus projesi İzmir Körfez’e 350 metre, Aliağa-Menderes metro istasyonu’na 450 metre mesafede yer alıyor. Bayraklı Adliyesi'ne yakın konumda yükselen projede ofis alanları 88 metrekare ve 650 metrekare arasında değişiyor.

Grando Bayraklı'da fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Grando Bayraklı İzmir'de lansmana özel daire fiyatları 230 bin TL'den başlıyor. Proje metro duraklarına yürüme mesafesinde yükseliyor..

Modda Bayraklı İzmir fiyat listesi!

Modda Bayraklı İzmir fiyat listesi 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Modda Bayraklı projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılıyor...

Modda Bayraklı İzmir konut fiyatları!

Modda Bayraklı İzmir konut fiyatları 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Modda Bayraklı projesi bu yıl sonu teslim ediliyor...

İzmir Bayraklı'nın yüzde 80'i acil dönüşüm bekliyor!

Bayraklı Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Çağlar Haspolat: "İzmir deprem bölgesi. Bayraklı'nın yüzde 80'i acilen kentsel dönüşüm bekliyor. " dedi.

İzmir Bayraklı'da bina inşaatında kaza: 1 ölü!

İzmir'in Bayraklı ilçesindeki inşaat halindeki 43 katlı binanın cam montajı sırasında, kopan demir ve cam parçaları işçilerin üzerine düştü. Olayda 1 işçi hayatını kaybetti, 1 işçi ise ağır yaralandı.

İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

İzmir Bayraklı Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş, İzmir İli Bayraklı İlçesi, Laka Mahallesi mevkiinde İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ, ''Yeni hizmet binasında inşaat bitti, yakında teslim alacağız. Halkımızın bütün hizmetleri orada görülebilecek. Tabii ki şantiyeler farklı noktalarda kendi işlerine devam edecek.''dedi.

İzmir Bayraklı'daki cami aslına uygun kullanılacak!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantısı olduğu iddiasıyla kayyum atanan Şelale AŞ bünyesindeki İzmir Bayraklı ilçesindeki Yamanlar Koleji yerleşkesindeki caminin, kütüphane olarak kullanıldığı tespit edildi.

İzmir Bayraklı'da asfaltlama çalışmaları sürüyor!

İzmir’in Bayraklı ilçesinde belediye ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçenin gereksinim duyduğu bölgelerde asfaltlama çalışması yapmaya başladı.

İzmir Bayraklı'da imar planı değişmeli!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yeni Kent Merkezi'yle ilgili açıklamalar yaparak, "Brezilya gibi önde gökdelenler arkada gecekondu olmaz. Bunun için imar planı değişikliği şart" dedi.

İzmir Bayraklı'nın 2 mahallesine yeni imar planı!

İzmir Bayraklı'nın Tepekule ve Çay mahalleleri için hazırlanan yeni imar planları Büyükşehir'den onay bekliyor. İmar planları bitişik nizamda 3 ve 4 kat olan yapılaşma hakkını, parsellerin birleştirilmesi şartıyla 7-10 kata çıkarıyor.

İZKA, Bayraklı'da güneş enerjisi sistemi kuracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İZKA, Bayraklı Ekrem Akurgal Yaşam Parkı’nda kurulacak güneş enerjisi sistemi için işbirliği yapacak.

İzmir Bayraklı'da inşaat işçilerinden eylem!

ADALET Bakanlığı'nın Bayraklı İlçesi'nde yapımı devam eden İzmir Bölge İdare Mahkemesi Binası inşaatında çalışan işçiler taşeron firmanın maaşlarının ödemediğini öne sürerek eylem yaptı.

Bayraklı İzmir Novus Ventus Haberi

Bayraklı İzmir Novus Ventus

İzmir Bayraklı'da inşa edilen  Novus Ventus projesi 2 bağımsız parselde yükseliyor. Proje içerisinde modüler ofis alanları yer alıyor. 



Bayraklı Novus Ventus projesinde toplamda 300 adet ofis ve mağaza bulunuyor. Ofis ve mağaza alanları 88 metrekare ile 650 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Modüler ofis seçeneklerinden oluşan Novus Ventus Adnan Kılıçoğlu İnşaat – Katal İnşaat imzası taşıyor. Projenin teslim tarihi 2017 yılının Mayıs ayı olarak planlanıyor.



İzmir Novus Ventus iletişim bilgileri

Telefon: 444 42 41

Web: www.novusventus.com

Beyza...