07 / 05 / 2024

Bayraklı Kent Onkoloji Merkezi son durum

Bayraklı Kent Onkoloji Merkezi son durum

350 yatak kapasitesine ulaşacak olan Kent Hastanesi, 2018 yılının başında hizmete girecek. Hastane 40 bin metrekare büyüklüğe sahip.

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

İzmir Kent Onkoloji Merkezi yeni yılda açılacak!

350 yatak kapasitesine ulaşacak olan Kent Hastanesi, 2018 yılının başında hizmete girecek. Hastane 40 bin metrekare büyüklüğe sahip.

İzmir Bayraklı'ya 9.7 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Bayraklı’da yepyeni bir dünya kuruyor. 4 farklı etap halinde tasarlanan 9.7 milyon liralık dev park, hem dinlenme hem de spor ve eğlence mekanı olarak hizmet verecek.

İzmir Bayraklı'da imar planı değişmeli!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yeni Kent Merkezi'yle ilgili açıklamalar yaparak, "Brezilya gibi önde gökdelenler arkada gecekondu olmaz. Bunun için imar planı değişikliği şart" dedi.

İzmir Çiğli Kent Hastanesi'nin temeli atıldı!

İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, Kent Sağlık Grubu tarafından 120 milyon TL'lik yatırımla yapılması planlanan Ege Bölgesi'nin en kapsamlı onkoloji merkezinin temeli törenle atıldı.

Yakup Gülcan: Bayraklı'nın kent meydanına ihtiyacı var!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Öncelikle ihtiyacımız olan Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent meydanıdır. Bayraklı'nın bir kent meydanı yok." dedi.

Özemeksan İnşaat İzmir yeni kent merkezinde arsa arıyor!

Özemeksan İnşaat'ın kurucusu Binali Özbaykız, "İzmir'in yükselen değeri olan Bornova ve Bayraklı'da farklı projelerimizi 2016 yılında da sürdüreceğiz. Yeni kent merkezinde arsa arayışımız sürüyor" dedi.

Yeni Kent Merkezi imar planı iptali sektörü olumsuz etkileyecek!

Sektör temsilcileri, İzmir'de Yeni Kent Merkezi olarak ilan edilen Bayraklı ile Mavişehir'deki imar planlarının iptal edilmesinin sektörü olumsuz etkileyeceğini ve işsizliği artıracağını dile getirdi.

Bayraklı Yeni Kent merkezi uçacak!

Bayraklı'daki 'Yeni Kent Merkezi'nde faaliyet gösteren Forent Gayrimenkul'un Müdürü Mustafa Oğur, son dört yılda bölgedeki gayrimenkul değerinin yüzde 45-50 oranında arttığını, daha da yükseleceğini söyledi.

İzmir Yeni Kent Merkezi'nde gayrimenkul değeri artacak!

İzmir'in gayrimenkulde çekim merkezi Bayraklı'daki 'Yeni Kent Merkezi'nde faaliyet gösteren Forent Gayrimenkul' un Müdürü Mustafa Oğur, son dört yılda bölgedeki gayrimenkul değerinin yüzde 45-50 oranında arttığını, daha da yükseleceğini söyledi.

Bayraklı Belediyesi'nin Kent Bilgi Sitemi'ni 200 bin kişi kullandı!

Bayraklı Belediyesi'nin bir ilke imza atarak hayata geçirdiği kent bilgi sistemini kısa sürede 23 bin 732 kişi ziyaret ederken, e-imar uygulamasından ise 177 bin 575 kişi faydalandı.

Bayraklı'da e-imar uygulamasını 177 bin kişi kullandı!

Bayraklı Belediyesi'nin hayata geçirdiği kent bilgi sistemini kısa sürede 23 bin 732 kişi ziyaret ederken, e-imar uygulamasından ise 177 bin 575 kişi faydalandı.

Bayraklı gökdelen projesinde son durum ne?

Bayraklı'da "Yeni Kent Merkezi" olarak adlandırılan bölgede eski cıvata fabrikası olarak da bilinen 10 dönümlük arazide yapılacak milyon dolarlık projenin planları yargıya gidiyor.

Bayraklı Kent Onkoloji Merkezi son durum Haberi

Bayraklı Kent Onkoloji Merkezi son durum

Yapılacak ek bina ile kapalı alanda 40 bin metrekare büyüklüğe ve 350 yatak kapasitesine ulaşacak olan Kent Hastanesi, 2018 yılının başında 'Kent Onkoloji Merkezi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor. İşte Capital Dergisi'nin Kent Sağlık Grubu CEO’su Dr. Ruşen Yıldırım ile yaptığı röportaj... 

Egeli bir grup yatırımcının kurduğu Çiğli Özel Kent Hastanesi’nin temeli 7 Ağustos 2001’de atıldı. ABD’nin önemli akreditasyon kuruluşlarından biri olan Joint Commission International (JCI) tarafından ilki 2006 yılında olmak üzere günümüze kadar her üç yılda bir düzenli olarak akredite edildi. Bugün, hastane sermayesinin yüzde 90’ı Smyma Investor S.A.R.L.’ın kontrolünde. Kent Onkoloji Merkezi ile ABD’li Houston Methodist Hospital (HMH) arasında imzalanan eğitim ve işbirliği anlaşması ise önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

Grubun bu yılın sonunda Kent Tıp Merkezi Bayraklı’yı, 2018’in ilk...