27 / 04 / 2024

Bayraklı'da e-imar uygulamasını 177 bin kişi kullandı!

Bayraklı'da e-imar uygulamasını 177 bin kişi kullandı!

Bayraklı Belediyesi'nin hayata geçirdiği kent bilgi sistemini kısa sürede 23 bin 732 kişi ziyaret ederken, e-imar uygulamasından ise 177 bin 575 kişi faydalandı.



Bayraklı Belediyesi'nin hayata geçirdiği kent bilgi sistemini kısa sürede 23 bin 732 kişi ziyaret ederken, e-imar uygulamasından ise 177 bin 575 kişi faydalandı. Ziyaretçiler kent bilgi sistemi sayesinde ilçenin cadde ve sokaklarını panoramik (üç boyutlu) olarak görüntüleyebilirken, e-imar uygulaması ile istedikleri bilgiye tek bir tıkla ulaşabiliyor.


Bayraklı Belediyesi'nin, www.bayrakli.bel.tr web adresi üzerinde hizmete sunduğu "kent rehberi" ve "e-imar" projesi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Kent rehberi sayesinde ilçenin cadde ve sokakların gelişimin 3 boyutlu olarak görebilen vatandaşlar, şikâyetlerini de bu sistem üzerinde dile getirebiliyor. Kısa süre önce oluşturulan bu sistemi şimdiye kadar 23 bin 732 kişi ziyaret etti. Yine belediyenin resmi web adresine girerek e-imar uygulamasından faydalanan kişi sayısı ise 177 bin 575 olarak kaydedildi.


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni teknolojileri belediyenin sistemine entegre ettiklerini belirterek, "Kent rehberi gerçekten kısa sürede büyük beğeni kazandı. Vatandaşlarımız oturdukları sokağı, caddeyi bir tıkla 3 boyutlu olarak girebiliyor. E-imar uygulaması da oldukça beğenildi. Vatandaşlar web adresimiz üzerinden ada parsel bilgilerini, taşınmazlarına ait imar durum bilgilerini öğrenebiliyor. Teknoloji hayatımızı kolaylaştırıyor. Biz de bunu vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön