30 / 04 / 2024

Bayraklı kentsel dönüşümü

Bayraklı kentsel dönüşümü

Bayraklı Belediye Başkanı Karabağ, "Bayraklı'da dönüşüm kendiliğinden olacak" diyor. Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi ve vatandaşın müteahhiderle kolayca anlaşabilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Bayraklı'ya kentsel dönüşümle 8 bin konut inşa ediliyor!

Bayraklı'da İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar devam ediyor. Görüşmelerin sürdüğü süreç tamamlandığında, tasarlanan "yürüyen yaya platformu" ve "yaya köprüsü" ile vatandaşlar denize kolayca ulaşacak.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm başladı mı?

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Bayraklı'nın kentsel dönüşüm hakkındaki sorunlarıyla ilgili Şehircilik Bakanlığı'na başvuracaklarını dile getirdi.

Bayraklı'da kentsel dönüşüm sorunları var!

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Kerem Ali Sürekli, Bayraklı'nın kentsel dönüşüm hakkındaki sorunlarıyla ilgili Şehircilik Bakanlığı'na başvuracaklarını dile getirdi.

Bayraklı'da küçük Şirince kurulacak!

Bayraklı'nın zemin yapısı, kentsel dönüşüm ve imara yönelik çalışmalara dair değerlendirmede bulunan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, imara açılan Doğançay Mahallesi'nde yeni bir 'Şirince modeli' oluşturacaklarını söyledi.

Bayraklı'da 1. katlar ticarethane olabilecek!

Bayraklı'da 1. katlar ticarethane olabilecek. Bayraklı Belediyesi'nden esnafa müjdeli haber geldi. Belediye meclisi kararıyla birlikte bundan böyle zeminle bağlantılı birinci katlar da ticaret alanı olarak kullanabilecek.

İzmirlilere kentsel dönüşüm müjdesi! 60 hektarlık alanın tamamı dönüştürülecek!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, seçildiği günden bu güne yaptığı çalışmaları anlatarak, Bayraklılara kentsel dönüşüm müjdesini verdi.

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm planlamaları yapıldı!

İzmir Bayraklı Belediyesi ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için planlamalarını tamamladı. Yapılacak planlamayla 40 yıllık imar sorunu ortadan kalkacak. 

İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm sorunu çözülüyor!

İzmir Bayaklı'da devam eden kentsel dönüşüm problemleri ortadan kalkıyor. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Bayraklı'nın gündemi kentsel dönüşüm!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçede önceliğin kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu dile getirdi. 

Bayraklı'da kentsel dönüşüm için yol haritası belirlenecek! 

İzmir Bayraklı Belediyesi kentsel dönüşüm için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) üyeleriyle bir araya gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kentsel dönüşümde izlenecek adımlar hakkında görüşleri değerlendirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Önceki gün Bayraklı'daki deprem konutlarının temel atma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaptı. 

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

İzmir Bayraklı’da dönüşüm başlıyor!

Milliyet gazetesi yazarı Onur Çakır bugünkü yazısında İzmir Bayraklı'daki kentsel dönüşüm kaleme aldı. İşte Çakır'ın o yazısı...

İzmir Bayraklı'da 3 kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

30 Ekim’de meydana gelen depremin ardından vatandaşlardan gelen talepler üzerine harekete geçen Bayraklı Belediyesi, 3 farklı yerde kentsel dönüşüm iletişim ofisi açtı. 

Serdar Sandal'dan Bayraklı kentsel dönüşüm açıklaması!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin, "Hazırlanan plan notları Büyükşehirimizde de onaylandıktan ve uygun kredi koşulları bulunduktan sonra vatandaşlarımıza müjdeli haberi vermek istiyoruz" dedi.

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Kentsel dönüşüm Bayraklı'nın yaşam alanını değiştirecek!

CHP Bayraklı Belediyesi Meclis üyesi ve CHP Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Mustafa Karaman, Bayraklı'nın en büyük probleminin kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

İzmir'in kentsel dönüşüm sorunu çözülmeli!

Türkiye'nin ilk belediye Deprem Etüt Merkezi, Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) işbirliğinde ilk acil kurtarma telsiz ekibi gibi örnek projeleri hayata geçiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'in kentsel dönüşüm meselesini hızla çözmesi gerektiğini söyledi.

Bayraklı kentsel dönüşümü Haberi

Bayraklı kentsel dönüşümü

Bayraklı Kentsel dönüşüm sürecindeki Bayraklı Belediyesi, bölgede yaşayanların yerinde kalacağı ve çağdaş konutlara kavuşturulacağı dönüşüm planlarını bir bir hayata geçiriyor. Kültür sanat etkinlikleri, dernekler, kütüphaneler ve sağlıkla ilgili reformlar, Bayraklı sakinlerinin ilgisi ve desteğiyle büyüyor. 


Gecekondulaşmanın yoğun olarak yaşandığı bölgelerden Bayraklı'da, kentsel dönüşüm projelerinde sona gelindi. Bayraklı Belediyesi, nazım imar planı doğrultusunda hazırlanan 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planlarını şehir meclisine sundu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı'da dönüşüm kendiliğinden olacak" diyor. Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşümün kendiliğinden gerçekleşmesi ve vatandaşın müteahhitlerle kolayca anlaşabilmesi için de çalışmalarını hızlandırdı. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, Çay ve Tepekule mahallerinin bir bölümünü ilgilendiren 1/5.000 ölçekli ilave nazım imar planlan devreye alındı. 


AKILLI BİNALAR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Bayraklı Belediyesi'nin Altınyol üzerinde yapımı devam eden hizmet binası...