28 / 04 / 2024

bayraklı lider centrio

bayraklı lider centrio

Lidercentrio 'da fiyatlar 350 bin liradan başlıyor, projede home ofisler ve mağazalar bulunuyor

Lider Centrio İzmir 'de minimum 350 bin liraya!

Lider Centrio İzmir 'de fiyatlar 350 bin liradan başlıyor, proje Bayraklı'da yükseliyor

Lider Centrio nerede?

Lider Centrio nerede sorusunun yanıtı haberimiz içinde yer alıyor, projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor

Lider Centrio'da 350 bin liraya! Aralık 2015'te teslim!

Lider Centrio'da teslimler Aralık 2015'te gerçekleşecek, proje Bayraklı Adliyesi'nin karşı çaprazında yer alıyor

Bayraklı Kültür Merkezi hizmete giriyor!

İzmir Showband Grubu'nun özel konseriyle açılışı gerçekleştirilecek olan kültür merkezine tüm vatandaşları davet eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bayraklı her şeyin en iyisine layık. Yatırımlarımız, imkanlar dahilinde sürecek" dedi.

Bayraklı Belediyesi İzmir manzaralı parkların yapımına başladı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Körfez Evleri bölgesinde bulunan ve muhteşem bir İzmir manzarasına sahip bölgede yepyeni bir park yapımı için çalışmalara başladı.

Bayraklı yeni bir parka daha kavuşuyor!

Bayraklı, Dünya Barış Anıtı ve 75. Yıl Mahallesi'ndeki teras parkın ardından yeni bir parka daha kavuşacak. Körfez Evleri bölgesinde belediye tarafından yapımına başlanan park, İzmir manzarasıyla dikkat çekecek.

İzmir Bayraklı'da icradan 193 milyon 387 bin 892 TL'ye satılık tarla, fabrika ve arsa!

İzmir İli Bayraklı İlçesinde yer alan tarla, arsa ve fabrika niteliğindeki taşınmazların satışı 16 Ekim 2014 tarihinde saat 15:20 ile 15:30 arasında yapılacak..

As-El firması inşaat sektöründe lider projelere imza atıyor!

36 senedir başarılı ve istikrarlı bir şekilde müşteri memnuniyeti odaklı yönetilerek hizmet veren As-El firması, inşaat sektöründe alüminyum aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege bölgesinde lider projelere imza atıyor...

Türkiye hava trafik artışında lider!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) Performans Değerlendirme Komisyonu, her yıl yayımladığı raporlarda, Türkiye hava trafik artışında lider...

Bayraklı Belediyesi'nden 9 milyon 750 bin TL'ye satılık 2 adet arsa!

Bayraklı Belediyesi İzmir'in Bayraklı ilçesi Yamanlar Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:15 arasında ihaleye çıkarıyor..

Bayraklı'da kiralar tavan yaptı!

Bayraklı'da kiralar tavan yaptı. Manhattan Projesi olarak bilinen Yeni Kent Merkezi, Bayraklı'da kiraları uçurdu. 90 metrekare 1+1 evler Buca'da 600 TL'ye; Bayraklı'da 3 bin 500 TL'ye kiralanıyor.

İzmir Bayraklı'da kiralar tavan yaptı!

Manhattan Projesi olarak bilinen Yeni Kent Merkezi, İzmir Bayraklı 'da kiraları uçurdu. 90 metrekare 1+1 evler Buca'da 600 TL'ye; Bayraklı'da 3 bin 500 TL'ye kiralanıyor

Türkiye, 397 Mavi Bayraklı plaj ile dünya üçüncüsü oldu!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin 2012 yılında Mavi Bayraklı plaj sayısı 355, marina 19, yat 13 iken 2013 yılında bu rakam 383 plaj, 21 marina ve 13 yat sayısına ulaştı.

Mavi bayraklı plajlar, 10 yılda ikiye katlandı!

İlk kez 1994 yılında 12 plajın uluslararası çevre ödülü mavi bayrak almaya hak kazandığı Türkiye'de, son 10 yılda mavi bayraklı plaj sayısı ikiye katlanarak 397'ye ulaştı.

Avcılar İnşaat'tan Bayraklı'ya dev proje!

İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova'da hayata geçirdiği modem projelerle adından söz ettiren Avcılar İnşaat, şimdi de kentin siluetini değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni kent merkezi Bayraklı'da yapılacak projenin zemin etütleri tamamlandı.

Bayraklı'nın sokakları yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek.

bayraklı lider centrio Haberi

bayraklı lider centrio

Lider İnşaat imzası ile İzmir'de 55 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Lidercentrio projesi kapsamında satışlar sürüyor.


Bayraklı Adliyesi'nin karşı çaprazında yer alan Lidercentrio 10 katlı 3 blok halinde yükseliyor. Proje home ofis ve mağazalardan meydana geliyor.


290 home ofisin ve 43 mağazanın bulunduğu Lidercentrio 'da yer alan home ofisler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.


Lidercentrio fiyatları: 

1+1 home ofisler 350 bin TL'den,

2+1 home ofisler ise 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Bayraklı Lider Centrio konum olarak Bayraklı Adliyesi'nin karşı çaprazında yer alıyor. Projenin teslimlerinin Aralık 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Aralık 2015'te teslim edilecek olan Lidercentrio projesinde yer alan home ofis ve mağazalar banka kredisine uygun.


Telefon: 0232 344 1 344

Web Adresi: http://lidercentrio.com/

Ceren...