07 / 05 / 2024

Bayraklı osmangazi kapalı pazar alanı

Bayraklı osmangazi kapalı pazar alanı

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazaryerini törenle açtı. Başkan Karabağ, "Giyim pazarı yeri olarak kullanılan bölümün de üzerini kapatacağız" dedi.

İzmir Osmangazi'de deprem sonrası 20 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde ziyarette bulundu. Soyer depreme yönelik çalışmalar hakkında mahalle muhtarına bilgi verdi.

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bayraklı'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasfındaki gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Osmangazi Emek'e kapalı pazar alanı müjdesi!

Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve bahçe düzenlemeleri yapılan Emek Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Yenibağlar Camii, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bayraklı'da 4 bin 332 metrekarelik kapalı pazar yeri açıldı!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazaryerini törenle açtı. Başkan Karabağ, "Giyim pazarı yeri olarak kullanılan bölümün de üzerini kapatacağız" dedi.

İzmir Osmangazi'ye imar müjdesi!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerini muhteşem bir açılışla hizmete soktu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi’de oturan vatandaşlara imar müjdesi verdi.

İzmir Bayraklı kapalı pazar yeri Cumartesi günü açılıyor!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerinin açılışını 4 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirecek.

Osmangazi Atletizm Salonu’nun temeli atıldı!

Bursa’nın ilk, Türkiye’nin ikinci kapalı atletizm salonu olan Osmangazi Atletizm Salonu’nun temeli, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İç İşleri Bakanı Efkan Ala’nın katıldığı törenle atıldı.

Bayraklı Osmangazi'deki pazaryeri tamam!

Bayraklı belediyesi, temeli kısa süre önce atılan, Osmangazi'deki pazaryeri projesini tamamladı. 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yeri, çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra hizmete açılacak.

Mollafenari Kapalı Pazar Yeri'nin inşaatı yükseliyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından Mollafenari Mahallesi’nde inşa edilen kapalı pazar yeri, otopark ve çok amaçlı salon inşaatı hızla yükseliyor. Tesisin birkaç ay içerisinde açılması planlanıyor...

Bayraklı İhsan Alyanak Parkı genişletildi!

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Osmangazi'de İhsan Alyanak ismi verilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan parkı genişletti.

Bayraklı osmangazi kapalı pazar alanı Haberi

Bayraklı osmangazi kapalı pazar alanı

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazaryerini törenle açtı. Açılışta halka hitaben konuşan Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Mansuroğlu ve Manavkuyu gibi Osmangazi'yi de, hata yaparak bize bağlamışlar. Bunu yapanlardan 'Allah razı olsun' diyorum. İyi ki bağlamışlar sizi Bayraklıya" dedi. 


Osmangazi Pazaryeri'nin yakında otoparkını da devreye sokacaklarını açıklayan Başkan Karabağ, "Giyim pazarı yeri olarak kullanılan bölümün de üzerini kapatacağız. Mahalle arasında açılan Osmangazi pazarından kurtulmanın sevincini buradaki hemşerilerimizle birlikte yaşıyoruz" dedi. 


Bayraklı'da imar planlarını değiştirdiklerini de anlatan Başkan Karabağ, Osmangazi'de oturan vatandaşlara müjde verdi. Karabağ, "İlk olarak Tepekule ve Çay Mahalleri'nde değişikliğe gittik.

Burada yüksekliği 10 kata çıkardık. 


Kısa sürede büyükşehir belediye meclisinden çıkacak. Bir aylık askı süresi var. Osmangazi'de imarlı yapıların az olduğu bölgelerde çalışma yapıyoruz. Buraların da...