03 / 05 / 2024

bayraklı park

bayraklı park

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde kurulacak 9 milyon 697 milyon 454 TL değerinde parkın içinden su kanalı geçecek, 800 ağaç dikilecek, wi-fi erişimi olacak

Bayraklı'daki parklar yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi, ilçenin dört bir yanına yeni yeşil alanları kazandırırken, mevcut parkları elden geçiriyor. Bu yıl içerisinde 5 mahallede 13 bin 500 metrekarelik park alanı yenilendi.

Bayraklı yeni bir parka daha kavuşuyor!

Bayraklı, Dünya Barış Anıtı ve 75. Yıl Mahallesi'ndeki teras parkın ardından yeni bir parka daha kavuşacak. Körfez Evleri bölgesinde belediye tarafından yapımına başlanan park, İzmir manzarasıyla dikkat çekecek.

Aziz Kocaoğlu: İzmir’i gelecek asrın kent dönüşümüne kavuşturacağız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşüme büyük önem verdiklerini ifade ederek, "İzmir’i, bu asrın değil, gelecek asrın kent dönüşümüne kavuşturacağız" dedi...

İzmir Şehit Fethi Sekin Parkı 4 Şubat'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da 40 dönüm alan üzerine kurduğu Şehit Fethi Sekin Parkı, 4 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törenle açılacak.

İzmir Bayraklı'ya 9.7 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Bayraklı’da yepyeni bir dünya kuruyor. 4 farklı etap halinde tasarlanan 9.7 milyon liralık dev park, hem dinlenme hem de spor ve eğlence mekanı olarak hizmet verecek.

İzmir Metin Oktay Parkı yeniden inşa ediliyor!

İzmir Bayraklı ​Belediyesi, Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan 'Metin Oktay Parkı' baştan inşa ediliyor. Tamamlandığında park alanı 2 bin 131 metrekare alanı kapsayacak.

Park İzmir'in yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu mahallesindeki yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini kuruyor. Bölgeye nefes aldıracak 800 ağaçlı “Park İzmir” projesinin yüzde 50’lik kısmı tamamlandı.

İZKA, Bayraklı'da güneş enerjisi sistemi kuracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İZKA, Bayraklı Ekrem Akurgal Yaşam Parkı’nda kurulacak güneş enerjisi sistemi için işbirliği yapacak.

İzmir Behçet Uz Parkı'nın imar planı değişti!

AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, geçtiğimiz günlerde hizmete kapatılan Bayraklı Vapur İskelesi’nin yerine sosyal tesis yapılacağını, Behçet Uz Parkı'nın imar planının değiştiğini açıkladı.

İzmir Bayraklı Teras Park açıldı!

İzmir Bayraklı'ya inşa edilen Teras Park kapılarını ziyaretçilere resmen açtı. Projenin açılış kurdelesini Başkan Karabağ, vatandaşlarla birlikte kesti.

İzmir Şehit Hakan Ünal Parkı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde bulunan Şehit Hakan Ünal Parkı’nı baştan aşağı yenileyerek zemininde renkli zeka geliştirici çocuk oyunlarıyla “özel bir park” haline getirdi.

İzmir'e 40 bin metrekarelik central park geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da hayata geçireceği central park için düğmeye bastı. 40 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Park İzmir için ilk kazma 2016'nın ilk çeyreğinde vurulacak.

Bayraklı İhsan Alyanak Parkı genişletildi!

Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Osmangazi'de İhsan Alyanak ismi verilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan parkı genişletti.

İzmir Bayraklı'da otopark projesi tamamlandı!

Bayraklı’da vatandaşların araçlarını kapılarının önüne rahat bir şekilde park edebilmesi için Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde başlatılan otopark projesini tamamladı. 66 araçlık otoparktan vatandaşlar ücretsiz yararlanacak.

İzmir Bayraklı'ya 10 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde kurulacak 9 milyon 697 milyon 454 TL değerinde parkın içinden su kanalı geçecek, 800 ağaç dikilecek, wi-fi erişimi olacak

İzmir Bayraklı'da Göksel Arsoy Parkı açılıyor!

Bayraklı’da bir süredir yapımı devam eden ve ‘Yeşilçam’ın Altın Çocuğu” lakaplı sanatçı Göksel Arsoy’un adını alan körfez manzaralı parkın açılışı pazar günü yapılacak.

bayraklı park Haberi

bayraklı park

İzmir Büyükşehir Belediyesinin Bayraklı Mansuroğlu mahallesinde 37 bin 500 metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından biri olması hedefiyle "Park İzmir'in yapımına Kasım ayı sonunda başlayacak. İhalesi tamamlanan ve 9 milyon 697 milyon 454 TL maliyeti olan Park İzmir'in içinden su kanalı geçecek, 800 ağaç dikilecek, wi-fi erişimi, usb şarj noktaları, kaykay ve paten sahası, amfitiyatro, bisiklet ve koşu yolları yer alacak. 


Ankara Caddesi'nden Hamdi Dalan Kavşağı kullanarak Bayraklı'ya dönüşte Alia İzzet Begoviç Bulvarının solunda kalan birbiriyle bağlantısı olan üç ayrı alan üzerinde toplam 37 bin 500 metrekarelik alanda kurulacak Park İzmir'in yapım ihalesi tamamlandı. İhaleye katılan 12 firma arasından 9 milyon 697 bin 454 TL'lik teklifle Barankaya İnşaat firması kazandı. Yer teslimi yapılan alanlarda Park İzmir'le ilgili çalışmalara Kasım ayı...