27 / 04 / 2024

İzmir'e 40 bin metrekarelik central park geliyor!

İzmir'e 40 bin metrekarelik central park geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da hayata geçireceği central park için düğmeye bastı. 40 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Park İzmir için ilk kazma 2016'nın ilk çeyreğinde vurulacak.




İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı Mansuroğlu mahallesinde hayata geçireceği central park için düğmeye bastı. 40 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Park  İzmir  için ilk kazma 2016'nın ilk çeyreğinde vurulacak.


2017'de hizmete açılacak

New York'ta bulunan Central Park'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Park İzmir 2017 yılı içerisinde hizmete açılacak. Park İzmir'de bisiklet yolları, iki ayrı süs havuzu, üzerinde İzmir haritasının yer aldığı dev ahşap platform ve çeşitli aktivite alanları yer alacak. Park İzmir'e 800 ağaç ile farklı türlerde 32 bin adet çalı bitki de dikilecek. Park engelli vatandaşların da kullanımına uygun olacak.


Bayraklı'da gayrimenkul fiyatları artacak

Aliya İzzet Begoviç Caddesi üzerinde 286/6 ile 286/2 sokak arasında hayata geçirilecek olan Park İzmir projesinin İzmir'in Manhattan'ı olma yolunda ilerleyen Bayraklı'da da gayrimenkul fiyatlarını artırması bekleniyor.


Su kanalı ile dikkat çekecek

Oluşturulacak su kanalı ile dikkat çekecek olan Park İzmir'de kameralı güvenlik sistemi, su perdeleri, amfi tiyatro, koşu yolu, çocuk oyun alanları, kum tepeleri yer alacak. Projede  kaykay ve paten severlere özel alanlar da oluşturulacak.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön