10 / 05 / 2024

park izmir nerede inşa edilecek

park izmir nerede inşa edilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı'da hayata geçireceği central park için düğmeye bastı. 40 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Park İzmir için ilk kazma 2016'nın ilk çeyreğinde vurulacak.

Neva Yalı İzmir nerede? Neva Yalı fiyat listesi!

Rönesans Holding imzasıyla hayata geçirilen Neva Yalı İzmir projesi dört bloktan meydana geliyor. Peki Neva Yalı İzmir konut fiyatları ne kadar? İşte Neva Yalı İzmir fiyat listesi.

OYAK İzmir nerede?

OYAK İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte OYAK İzmir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İstinye Park İzmir konum bilgisi!

İstinye Park İzmire nasıl gidilir nasıl gidilir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki İstinye Park İzmire nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir konum bilgisi...

İzmir İstinye Park AVM nerede? 

İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park AVM nerede sorusunun yanıtı ve İstinye Park İzmir detayları...

İstinye Park İzmir nerede? 

İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki İstinye Park İzmir nerede? İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? İşte İstinye Park İzmir nerede sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

Konak Fors İzmir nerede?

Konak Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Konak Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Fors İzmir nerede?

Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Allsancak İzmir nerede?

Ön taleplerin toplanmaya başladığı Allsancak projesinde 1104 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Peki Allsancak İzmir nerede?

Teknik Yapı Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Teknik Yapı Evora İzmir nerede inşa ediliyor?

Ataşehir Modern İzmir nerede?

Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ataşehir Modern İzmir projesinde satışlar 3 Kasım'da başlıyor. Peki çevreyoluna 1 dakika uzaklıkta inşa edilen Ataşehir Modern İzmir nerede?

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evora İzmir nerede?

park izmir nerede inşa edilecek Haberi

park izmir nerede inşa edilecek


İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı Mansuroğlu mahallesinde hayata geçireceği central park için düğmeye bastı. 40 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Park İzmir için ilk kazma 2016'nın ilk çeyreğinde vurulacak.


2017'de hizmete açılacak

New York'ta bulunan Central Park'a olan benzerliğiyle dikkat çeken Park İzmir 2017 yılı içerisinde hizmete açılacak. Park İzmir'de bisiklet yolları, iki ayrı süs havuzu, üzerinde İzmir haritasının yer aldığı dev ahşap platform ve çeşitli aktivite alanları yer alacak. Park İzmir'e 800 ağaç ile farklı türlerde 32 bin adet çalı bitki de dikilecek. Park engelli vatandaşların da kullanımına uygun olacak.


Bayraklı'da gayrimenkul fiyatları artacak

Aliya İzzet Begoviç Caddesi üzerinde 286/6 ile 286/2 sokak arasında hayata geçirilecek olan Park İzmir projesinin İzmir'in Manhattan'ı olma yolunda ilerleyen Bayraklı'da da gayrimenkul fiyatlarını artırması bekleniyor.


Su...