18 / 05 / 2024

Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi imar planı

Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi imar planı

İzmir Bayraklı İlçesi, Refik Şevket İnce Mahallesi 37911 ada, 1 parselin Kamu Hizmet Alanı, 2 parselin Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi imar planı askıda!

İzmir Bayraklı İlçesi, Refik Şevket İnce Mahallesi 37911 ada, 1 parselin Kamu Hizmet Alanı, 2 parselin Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Refik Soyer silüeti bozmayacak müteahhit arıyor!

İzmir'de aile bireyleriyle ters düşerek, hissesinin bulunduğu Bayraklı ilçesinde milyonlarca TL değerindeki araziye 38 katlı gökdelen projesi imar planını itirazları ile önleyen işadamı Mehmet Refik Soyer, bu kez de alışılmadık bir yönteme başvurdu....

Mehmet Refik Soyer silüeti bozmayacak müteahhit arıyor!

İZMİR’de aile bireyleriyle ters düşerek, hissesinin bulunduğu Bayraklı ilçesinde milyonlarca TL değerindeki araziye 38 katlı gökdelen projesi imar planını itirazları ile önleyen işadamı Mehmet Refik Soyer, bu kez de alışılmadık bir yönteme başvurdu.

Bayraklı'daki gökdelen planları sil baştan!

Bayraklı yeni kent merkezi yakınlarında yer alan Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası yerine inşa edilmek istenen 38 katlı gökdelen inşaatına karşı çıkan İzmirli işadamı Mehmet Refik Soyer itiraz sürecinden zaferle ayrıldı...

Bayraklı'ya yapılması planlanan 38 katlı gökdelen planları iptal edildi!

Bayraklı'daki 38 katlı gökdelen inşaatına karşı çıkan İzmirli işadamı Mehmet Refik Soyer'i hem ilçe belediyesi hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi haklı bularak planları iptal etti.

Bayraklı Belediyesi'nden 9 milyon 750 bin TL'ye satılık 2 adet arsa!

Bayraklı Belediyesi İzmir'in Bayraklı ilçesi Yamanlar Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:15 arasında ihaleye çıkarıyor..

Bayraklı'da kiralar tavan yaptı!

Bayraklı'da kiralar tavan yaptı. Manhattan Projesi olarak bilinen Yeni Kent Merkezi, Bayraklı'da kiraları uçurdu. 90 metrekare 1+1 evler Buca'da 600 TL'ye; Bayraklı'da 3 bin 500 TL'ye kiralanıyor.

İzmir Bayraklı'da kiralar tavan yaptı!

Manhattan Projesi olarak bilinen Yeni Kent Merkezi, İzmir Bayraklı 'da kiraları uçurdu. 90 metrekare 1+1 evler Buca'da 600 TL'ye; Bayraklı'da 3 bin 500 TL'ye kiralanıyor

Türkiye, 397 Mavi Bayraklı plaj ile dünya üçüncüsü oldu!

Deniz Ticaret Odası (DTO) İzmir Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin 2012 yılında Mavi Bayraklı plaj sayısı 355, marina 19, yat 13 iken 2013 yılında bu rakam 383 plaj, 21 marina ve 13 yat sayısına ulaştı.

Mavi bayraklı plajlar, 10 yılda ikiye katlandı!

İlk kez 1994 yılında 12 plajın uluslararası çevre ödülü mavi bayrak almaya hak kazandığı Türkiye'de, son 10 yılda mavi bayraklı plaj sayısı ikiye katlanarak 397'ye ulaştı.

Refik Gündoğar: Aksaray'ın imar planında köklü değişiklikler yaptık!

Aksaray Belediyesi emlakçılarla biraraya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Refik Gündoğar, belediye meclis salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Aksaray'da imar konusuna birçok yenilik getirdiklerini söyledi.

Avcılar İnşaat'tan Bayraklı'ya dev proje!

İzmir'de özellikle Bayraklı ve Bornova'da hayata geçirdiği modem projelerle adından söz ettiren Avcılar İnşaat, şimdi de kentin siluetini değiştirmeye hazırlanıyor. Yeni kent merkezi Bayraklı'da yapılacak projenin zemin etütleri tamamlandı.

Bayraklı'nın sokakları yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek.

Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi imar planı Haberi

Bayraklı Refik Şevket İnce Mahallesi imar planı


İzmir Bayraklı İlçesi, Refik Şevket İnce Mahallesi, L18a-04a pafta, 37911 ada, 1 parselin Kamu Hizmet Alanı, 2 parselin Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenmesine ilişkin NİP-12452 plan işlem nolu 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 15 Eylül 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...