06 / 05 / 2024

bayraklı sosyal market

bayraklı sosyal market

Bayraklı Belediyesi Sosyal Market projesine bir yenisi daha eklendi. Onur mahallesinde açılışı gerçekleştirilen sosyal markette yüzlerce parça kıyafet, ihtiyaç sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Tarım Kredi Market sosyal medyadan indirim listesini duyurdu! Sakın kaçırmayın! 3 Ekim 2022 fiyat listesi

Tarım Kredi Kooperatifleri Ekim ayında indirimli satışa sunulacak ürünlerin listesini sosyal medyadan paylaştı. Peki Tarım Kredi Markette hangi ürünler indirime girdi? İşte 3 Ekim 2022 fiyat listesi...

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

Şok Market’in 4.130’uncu mağazası açıldı!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen marketlerinden olan Şok Market’in 4.130’uncu mağazası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in katılımıyla açıldı.

Bayraklı Çiçek Plaza'da yaşam başladı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Bayraklı'da hizmete sunduğu Çiçek Plaza; konumu ve lüks çalışma ortamının yanı sıra sosyal donatı alanları ve emsallerine göre düşük aidat maliyetleriyle yatırımcıları buluşturdu.

İzmir Tepeköy'de sosyal market inşaatı başladı!

Sosyal belediyecilikte adından söz ettiren Torbalı Belediyesi, İzmir'in en büyük sosyal marketi için inşaat çalışmalarına başladı.

Bayraklı Turan Yat Limanı Projesi'nin imar planları askıda!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 500 yat kapasiteli, otel ve sosyal tesisleri de içeren Bayraklı Turan Yat Ljmanı Projesi'nin imar planlarını askıya çıkardı.

Bayraklı Belediyesi'nin 2016 bütçesi kabul edildi!

Bayraklı Belediyesi'nin 2016 bütçesi kabul edildi. AK Parti Grubu adına konuşan Çağlar Haspolat, "2016 mali bütçesini incelediğimizde Bayraklı halkına yakışır sosyal hizmetlerin bu bütçe ile gerçekleştirilemeyeceği anlaşılmaktadır" dedi

Pamukkale Belediyesi satın aldığı binayı sosyal market yapacak!

Pamukkale Belediyesi tarafından alınan 9 katlı bina ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek bir sosyal market olarak kullanılacak. 2 bin 295 metrekare alana sahip bina sosyal markete çevriliyor..

Beyoğlu'nun Sosyal Market'i Suriyelilerin hizmetinde!

“Üşüyorum, Yardım Edin” sloganıyla Suriyeli mülteciler için başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde Beyoğlu Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi aileler için Kasımpaşa’da kurduğu “Sosyal Market” Suriyeli mülteciler için de Şanlıurfa’da hizmet verecek.

Ontan Bayraklı projesinin tanıtımı gerçekleşti!

ONTAN İnşaat, Bayraklı’da 30 bin metrekare inşaat alanına sahip, yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve rezidansından oluşan projesini tanıttı.

Ontan İnşaat, İzmir Ontan Bayraklı projesine imza attı!

Yatay yükselen mimarisi, çatı ve kat bahçeleri, körfez manzarası, sosyal tesisleri ve rezidans hizmetiyle 30 dönümlük inşaat alanında yükselen sıradışı bir proje Ontan Bayraklı, Ontan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Gökdeniz Kartal Evleri sosyal olanakları!

Gökdeniz Kartal Evleri sosyal olanakları arasında; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark mevcut...

Gökdeniz Kartal sosyal imkanlar!

Gökdeniz Kartal sosyal imkanlar içerisinde; açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, sosyal tesis, cafe/market, kapalı otopark yer alıyor...

bayraklı sosyal market Haberi

bayraklı sosyal market


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Onur mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek ilçenin ikinci sosyal marketini hizmete açtı. Geçtiğimiz aylarda Bayraklı merkeze açılan ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini oluşturan Bayraklı Belediyesi Sosyal Market projesine bir yenisi daha eklendi. Onur mahallesinde açılışı gerçekleştirilen sosyal markette yüzlerce parça kıyafet, ihtiyaç sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabilecek.


'Dönüşüm en önemli sorun'

Açılış kurdelesini Onur mahallesi muhtarı Hasan Aydemir ve vatandaşlarla birlikte kesen Başkan Karabağ, "Kullanılmış veya yeni eşyaları duyarlı vatandaşlarımızın bağışları yoluyla topluyoruz. Burada kimsenin onurunu gururunu kırmadan ihtiyaç sahibi kişi ve aileler gelip ücretsiz olarak yararlanabiliyor. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. Başkan Karabağ, ilçenin en önemli sorununun kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, "En büyük mesele gecekondu hak sahiplerinin 'biz ne olacağız' sorusu. Beni sizlerin...