06 / 05 / 2024

Bayraklı teras park

Bayraklı teras park

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Hasan Karabağ, ''Yeni hizmet binasında inşaat bitti, yakında teslim alacağız. Halkımızın bütün hizmetleri orada görülebilecek. Tabii ki şantiyeler farklı noktalarda kendi işlerine devam edecek.''dedi.

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Güngören'de 5 katlı binanın terası çöktü!

Güngören'de bir binanın terasının uç kısmında çökme meydana geldi. Caddeye düşen beton parçaları park halindeki araca zarar verdi.

Güngören'de beş katlı binanın terasının bir kısmı çöktü!

Güngören'e bir binanın terasının uç kısmı çökerken, caddeye düşen beton parçaları park halindeki bir aracı da kullanamaz duruma getirdi.

Tavuk Dünyası Denizli Teras Park’ta restoran açtı!

Tavuk Dünyası, Denizli’deki yeni şube yatırımını Denizli’nin en büyük alışveriş merkezi olan Teras Park’ta hizmete açtığı restoranıyla yaptı.

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

İzmir Şehit Fethi Sekin Parkı 4 Şubat'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da 40 dönüm alan üzerine kurduğu Şehit Fethi Sekin Parkı, 4 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törenle açılacak.

İzmir Bayraklı'ya 9.7 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Bayraklı’da yepyeni bir dünya kuruyor. 4 farklı etap halinde tasarlanan 9.7 milyon liralık dev park, hem dinlenme hem de spor ve eğlence mekanı olarak hizmet verecek.

Park MyVia AVM nerede?

Park MyVia'da ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan Park MyVia AVM nerede?

İzmir Metin Oktay Parkı yeniden inşa ediliyor!

İzmir Bayraklı ​Belediyesi, Mansuroğlu Mahallesi'nde bulunan 'Metin Oktay Parkı' baştan inşa ediliyor. Tamamlandığında park alanı 2 bin 131 metrekare alanı kapsayacak.

Park İzmir'in yüzde 50'si tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Mansuroğlu mahallesindeki yaklaşık 40 bin metrekarelik alanda kentin en nitelikli parklarından birini kuruyor. Bölgeye nefes aldıracak 800 ağaçlı “Park İzmir” projesinin yüzde 50’lik kısmı tamamlandı.

İZKA, Bayraklı'da güneş enerjisi sistemi kuracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İZKA, Bayraklı Ekrem Akurgal Yaşam Parkı’nda kurulacak güneş enerjisi sistemi için işbirliği yapacak.

Bayraklı teras park Haberi

Bayraklı teras park

Bayraklı'da imar planlarını yenileyerek kendiliğinden dönüşümün önünü açtıklarını belirten Başkan Hasan Karabağ, “Modern gökdelenlerin arkasında Brezilya'nın kenar mahallelerini aratmayan kötü görüntüler ortadan kalkacak” diyor.


Bayraklı’nın geleceği için nasıl bir hedef koydunuz? 


Biz yola çıkarken hedefimiz belliydi. Bayraklı’nın; tarih, ticaret ve turizmin başkenti olmasını istedik. Çünkü Bayraklı İzmir’e ismini veren nokta. Ticaret ve turizm konusunda gelişmeler devam ediyor, yatırımcılar geliyor. Turan bölgesi, turizmin olduğu bir alan. Liman arkası denilen bölge, ticaret ve konut alanı olarak gelişiyor. Ama gecekonduların kalkması öyle kolay olmuyor. Bayraklı’da 60 hektarlık bir alanda kentsel dönüşüm çalışması var. Ben klasik belediyecilikle yapılan kentsel dönüşüm dışında, daha çabuk, daha rahat geçebileceğimizi düşündüğüm bir sistem olan kendiliğinden dönüşümden yanayım.


Kendiliğinden dönüşüm nasıl gerçekleşiyor? 


Kendiliğinden dönüşümü sağlamak için Bayraklı’nın imar planlarını değiştiriyoruz. Tepekule ve...