04 / 05 / 2024

Bayraklı Tower ofis

Bayraklı Tower ofis

Kavuklar'ın İzmir’in ihtiyaçlarını göz önüne alarak hayata geçirdiği ve şehirdeki değişimin başlangıç noktası olan Bayraklı Tower'da, ofis ve mağazalara olan ilgi yoğun bir şekilde devam ediyor...

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Bayraklı Tower'da 28.7 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

İzmir İli Bayraklı İlçesi Mansuroğlu İlçesi'ndeki Bayraklı Tower'daki 10 dükkanı 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Kavuklar Grubu tarafından satılan gayrimenkullerin ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Bayraklı Nova Ventus ofis fiyatları!

Bayraklı Nova Ventus ofis projesinde 240 ofis ve 14 ticari ünite yer alıyor. Nova Ventus projesinde ofislerin Mayıs 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

İzmir ofis piyasasında Bayraklı-Turan-Salhane dikkat çekiyor!

EVA Gayrimenkul'ün İzmir'de gerçekleştirdiği ofis piyasası araştırması, büyük projelerle yapısal dönüşüm içinde bulunan Bayraklı-Salhane-Turan bölgesinde karma projelerin yoğunluk kazandığını, bölgenin hızlı bir gelişim gösterdiğini ortaya koyuyor.

Regnum Sky Tower ofis teslimleri Haziran'da!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan Uzaltaş A.Ş.,Öztürk Holding ve Canpa tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran ayında başlıyor.

Orkide By Tower 2016'da satışta!

Yüzde 30'u konut, yüzde 70'i ofis olarak tasarlanan Bayraklı By Tower 2016 yılı içerisinde satışa çıkacak. By Tower 52 kat ve 250 metre yükseklik ile İzmir'in en yüksek binası olacak

Y kuşağının aradığı ofis Regnum Sky Tower’da!

Ankara’da “mutlu ofis” konsepti ile hayata geçirilen Regnum Sky Tower, Y kuşağının iş yaşamındaki tüm bu beklentilerine karşılık veriyor.

Bayraklı Tower ofis Haberi

Bayraklı Tower ofis

İzmirlilere çalışırken iş stresinden uzaklaşabilecekleri bir ortam sunan ve "home office" konseptine sahip Bayraklı Tower'da, uluslararası şirketlere  kiralamalar devam ediyor..


Dünyada 78'in üzerinde ülkede faaliyet gösteren, pencere ve cephe sistemlerini son teknolojide sunan, inşaat ve renovasyon pazarının tüm alanlarındaki anahtar oyuncusu ‘’Shüco’’, Almanya, Polonya ve Türkiye'de açıkhava reklam sektörünün lider kuruluşu ‘’Stroer’’. Türkiyede'ki ilk rüzgar türbin kanadı üreten Alman merkezli rüzgar endüstri şirketi ‘’Enercon’’,  21 ülkede faaliyet gösteren dünyanın lider kimya şirketi ‘’Basf’’, ilaç sektörünün dev ismi ‘’Pfizer’’ ve Türkiye'nin ilk ulusal ve tek uluslararası yetkinliğe sahip genç işadamı derneği ‘’TUGİAD’’, Bayraklı Tower'ı seçenler arasında yer alıyor.


Fitness Center ile günün her saati spor imkanı...


Bayraklı Tower'ın 15. katında bulunan fitness center, sağlıklı yaşamın önemini bilenler için vazgeçilmez olacak. Visoweb donanımlı, kardiyo...