02 / 05 / 2024

Bayraklı Turan Yat Limanı Projesi imar planı

Bayraklı Turan Yat Limanı Projesi imar planı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 500 yat kapasiteli, otel ve sosyal tesisleri de içeren Bayraklı Turan Yat Ljmanı Projesi'nin imar planlarını askıya çıkardı.

Gayrimenkulde alırken kazanma dönemi başladı

Gayrimenkul piyasasında yaşanan durgunluğun alım için bir fırsat olduğunu belirten Emart Gayrimenkul kurucusu Arzu Turan, nakit sıkıntısı nedeniyle pazarlık yapma şansının yüksek olduğunu söyledi. Turan yatırımcılar için tam bir fırsat dönemi olduğuna dikkat çekti.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nik Turizm İnşaat Ve Maden Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Hüsameddin Kırk ve Turan Kırk ortaklığında kuruldu.

Çiftçilere mazot destek ödemeleri yapılacak! Hesaplara bugün yatıyor kontrol etmeyi unutmayın

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçlerin en önemli tarımsal girdi maliyetini oluşturan mazot destek ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu. Bakan Kirişci, pancar üreticisi çiftçiye nakdi avanslarının 24 Mayıs itibarıyla yatırılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Mehmet Ali Baldaner, F. Emircan Demirer ve Fatih Turan ortaklığında kuruldu.

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

ODE Yalıtım'dan 125 milyon TL'lik yatırım!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptığı açıklamada “2023 yılına kadar AR-GE, dijital dönüşüm, operasyonel verimlilik ve üretim tesislerimizdeki kapasite artışı için 125 milyon TL'iik yatırım hedefliyoruz" dedi.

Act Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Act Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Turan ve Cem Kahraman ortaklığında kuruldu.

İzmir'de yatık binayla ilgili tahliye kararı alındı!

İzmir Bayraklı'da yatık konumdaki 22 daireli binanın tahliyesine karar verildi ve dün itibari ile tahliye işlemleri başladı...

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Bayraklı Turan Yat Limanı Projesi imar planı Haberi

Bayraklı Turan Yat Limanı Projesi imar planı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın İzmir sahillerinde yapmayı planladığı Seferihisar Ürkmez, Karaburun, Yeni Foça, Şifne, Çeşmealtı, Karşıyaka projelerinin de yer aldığı Bayraklı Turan Yat Limanı projesi 31 Aralık 2015 tarihinde İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde askıya çıktı. Alsancak Limanı'nın ne tür gemilere hizmet vermesi gerektiğinin tartışıldığı 2014'te İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoglu, Alsancak Limanı'nın yük limanı; Bayraklının ise kruvaziyer limanı olması gerektiğini ifade etmişti. Toplam 500 yat kapasiteli olacak ve içinde otel ile sosyal tesislerin de bulunacağı marina için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı planlan askıya çıkardı. 


'Proje, mantığıma sığmıyor'

Bayraklı Turan Yat Limanı Projesi'nin askıya çıkmasının ardından Kemeraltı Demeği Başkanı Ümit Kaya, projenin İzmir'in turistik çekim merkezi olan Kemeralti'yı bitireceğini savundu. Kaya, projenin Kemeraltı'nı bir kez daha sıkıntıya...