30 / 07 / 2024

Bayraklıda gayrimenkul işlemleri

Bayraklıda gayrimenkul işlemleri

Bayraklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü gayrimenkullerde yapılan değişikliklerle ilgili afiş hazırlayarak vatandaşları cezalı duruma düşmemeleri için bilgilendiriyor.

Avrupa'da gayrimenkul krizi derinleşiyor!

Avrupa'da gayrimenkul sektörünün, zorlu ekonomik şartlar ve artan ESG baskılarının etkisinde derinleşen maliyet kriziyle karşı karşıya...

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta  Yashar Farrokhi tarafından kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Javad Nikou tarafından kuruldu.

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıkoo Gıda Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Javad Nıkou tarafından kuruldu.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Koç ve Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı!

Türkiye’nin 5. büyük şehri ve en önemli turizm şehri olan Antalya’da gayrimenkul fiyatları yüzde 60 arttı...

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovit Danışmanlık Gıda Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Koçal tarafından kuruldu.

Bayraklı'da 1 ay içerisinde tüm riskli binalar yıkılacak!

İzmir Depremi'nde sonra çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 1 ay içerisinde Bayraklı'da tüm riskli binaların yıkılacağını söyledi.

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

Rönesans Holding İzmir Bayraklı'da 910 adet konut inşa edecek!

320 milyon TL'lik Hava Harp Okulu ihalesinin ardından, 343 milyon TL'lik İzmir Bayraklı’da yapılacak 910 konut ve 132 dükkan inşaatı ihalesini de Rönesans Grubu aldı. 

İzmir Bayraklı'da 67 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 5. İcra Dairesi, İzmir ili, Bayraklı ilçesi, Salhane Mahallesi, 2391 ada 40 parselde yer alan gayrimenkulü 66 milyon 980 bin 625 TL'ye satıyor...

Bayraklıda gayrimenkul işlemleri Haberi

Bayraklıda gayrimenkul işlemleri

Bayraklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü gayrimenkullerde yapılan değişikliklerle ilgili afiş hazırlayarak vatandaşları cezalı duruma düşmemeleri için bilgilendiriyor. Bayraklı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü gayrimenkullerin satış, alış, verasete intikal, intifa hakkı, kamulaştırma, ifraz ve tevhit, devir ve ferağ, hibe veya trampa gibi Tapu Müdürlüğünde yapılan tüm işlemlerin belediyeye de zamanında bildirilmesi konusunda vatandaşları bilgilendiriyor. “Gayrimenkullere ilişkin tüm bilgilerin belediye ile paylaşıldığını unutmayın” diyen yetkililer, bildirim süresi için yıl sonuna kadar veya işlem yılın son üç ayı içinde yapılmış ise üç ay içinde bildirimde bulunulması gerektiğini açıkladı.


BİLDİRİLMESİ ŞART

Ayrıca yetkililer, yeni bina inşa edilmesi, mevcut binalara ilaveler yapılması, asansör veya kalorifer tesisleri yapılması, taşınmazın kullanış amacının değiştirilmesi veya ikamet edilen evin bir kısmının işyeri olarak kullanılması, taşınmaz ile ilgili inşaat ruhsatı alınması, yapı...