13 / 05 / 2024

Bayraktar Grup vialand

Bayraktar Grup vialand

Via Land Projesi, TEM ve E-5 aksının tam ortasında yer alması nedeniyle ulaşım açısından kolay bir alanda konumlandırılıyor

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i Vialand'de açılacak!

Gürsoy Grup ve Mc Arthur Glen Group tarafından Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i açılacak. 50 milyon Euro yatırımla gerçekleştirilecek proje, İstanbul’un Vialand kompleksi içerisinde konumlanacak. Proje 2019 ilkbaharında kapılarını açacak.

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Ahşap Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Muslihittin Bayraktar tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Kasım'da kuruldu. 

Bayraktar Holding'in acı günü! Kerim Gökçe vefat etti!

Bayraktar Yatırım Holding'in İnsan Kaynakları Grup Başkanı Zeynep Gamze Türker'in babası Kerim Gökçe vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek...

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Bayraktar Grup İnşaat Gıda Otomotiv Hayvancılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 600 TL sermaye ile bugün Hakim Bayraktar tarafından kuruldu.

Via Grup'tan Tuzla'ya 25 milyon dolarlık otel!

Gürsoy Grubu ile ayrıldıktan sonra Via Fuarcılık'ı kuran Via Grup Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Marina kıyısında deniz üzerine inşa edilecek otel için 25 milyon dolarlık bütçe ayırdıklarını söyledi.

Ak Sa Grup İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Sa Grup İnşaat Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 90 bin TL sermaye ile bugün Cahit Bayraktar, Bekir Saltık ve İdris Tikdaş imzasıyla kuruldu.

Vialand ve Viaport Venezia Gürsoy Grup'a devredildi!

Sabah Gazetesi Köşe Yazarı Dilek Güngör bugünkü yazısında Vialand ve Viaport Venezia'nın Gürsoy Grup'a devredildiğinden bahsetti. İşte o yazı...

Vialand sömestr çalışma saatleri 2016!

ViaDMC ve Gürsoy Grup imzasıyla hayata geçirilen Vialand sömestrde açık mı, Rami Vialand 15 tatilde açık mı, Vialand ne zaman açık, işte Vialand sömestr çalışma saatleri 2016...

BMM Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BMM Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 5 Mart 2015'te, 10 milyon TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Rahmi Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Vialand bu yılın sonunda 30 milyon ziyaretçi bekliyor!

Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar yatırımla kurulan Vialand'i 2014'te 22 milyon kişi ziyaret etti. Vialand Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, bu yıl alışveriş caddelerine vahşi yaşam ve keşif parkının katılacağını dile getirdi.

2014'te Vialand'ı kaç kişi ziyaret etti?

Gürsoy Grup ve Via Properties ortaklığında, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle kurulan Vialand’ı 2014’te 22 milyon kişi ziyaret etti...

Vialand, 30 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Gürsoy Grup ve ViaProperties ortaklığında, 650 milyon dolar yatırım bedeliyle kurululan Vialand'ın Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, “2015’te ziyaretçi sayımızı 30 milyona çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

Bayraktar Grup vialand Haberi

Bayraktar Grup vialand

Bayraktar Grup ve Gürsoy Grup tarafından Gaziosmanpaşa'da yükselen Vialand projesinin 20 bin kişiye istihdam yaratması bekleniyor. 


600 dönüm arazi üzerinde kurulan eğlence parkı Vialand'ın kuzeyinde TEM Otoyolu ve güneyinde ise E5 Karayolu yer alıyor. 


Roller Coaster, Rapid Ride ve doğal şelalelerin yer alacağı Vialand'da bir de şato bulunacak. VIALAND, TEM ve E-5 aksının tam ortasında yer alması nedeniyle ulaşım açısından kolay bir alanda konumlandırılıyor. 


Ziyaretçiler kişisel araçlarıyla bölgeye rahatlıkla ulaşabilecekleri gibi, şehrin çeşitli bölgelerinden belirlenen saatlerde kalkacak olan özel servis araçlarıyla da bölgeye ulaşım sağlayabilecekler.


Eylül 2011'de başlanan ve Nisan 2013'te tamamlanacak olan Vialand projesine Sirkeci'den 10 dakikada; Şişli ve Taksim'den 15 dakikada; Levent'ten 20 dakikada  ulaşılabiliniyor. 


 140 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip olacak Vialand'ın ticari alanı ise 40 bin metrekare olacak. 


Adres: Yeşilpınar Mah....